Alla inlägg under maj 2017

Av Jammar - 15 maj 2017 08:26

Att det måste va nån typ av hierarkiskisk förtryckar system? Övertygad att med lite träning så skulle vi klara oss utan förtryckare som finns i alla parti politiska system.. Anarkister har inga förtryckare.. Eftersom anarkismen lever efter, ingen stat inga herarkistiska system och ingen kapitalism.. Lyssnade på en som var i Syrien, Aleppo och delade ut vatten och sovsäckar förra vintern och hela apparaten genomfördes utan chefer eller nån som styrde uppifrån.. De fixade också brandbilar som skänktes av brandstationer.. Ja de blev beskjutna, bombade både från öst och väst, kristna, muslimer.. Ändå så funkade det bra utan bigg boss..

ANNONS
Av Jammar - 15 maj 2017 08:10

Om alla var Allah, gud, buddist, Shiva, vihunu, kristus, hindu, osv. om alla hade lite av varje gud i sig så skulle det vara mindre krig och elände.

ANNONS
Av Jammar - 14 maj 2017 18:24

Varit på kurs i dag.. Ja de auktoritära förtryckarna styr.. 

Av Jammar - 14 maj 2017 07:55

Efter div arbete i går så var man tvungen att ta en öl.. hade en 33 cl burk i kylen.. Satt på balkongen och njöt.. tog en klunk av ölen då och då..Men märkte att den var full hur många klunkar jag drack.. Den 33 cl ölburken innehöll minst 6 l öl.. Man måste på bolaget och kolla om de har fler burkar av samma sort..

Av Jammar - 13 maj 2017 09:28

Satt mig på ett knallskott i lumpen så jag har en silverplatta i röven.. Många kallar mig silverass.. Systematiskt blir det en kemisk reaktion med kroppens övriga ämnen, så det blir nån typ av radar i baken.. Det är därför den far fram och tillbaka, spanar på allt 24 timmar om dyngnet.. Tur den inte låter. pip pip pip.. Skulle inte va kul att gå med en pipande röv..

Av Jammar - 13 maj 2017 09:12

Jäkligt bra musik... Och videon är ju helt underbar...

Av Jammar - 13 maj 2017 08:56

Såg independence day återkomsten i går.. Hyfsad film men den amerikanska propagandan skiner igenom.. Undrar om usa staten vet att vi eroper  har genomskådat  deras propaganda apparat?

Av Jammar - 12 maj 2017 11:30

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se