Alla inlägg under maj 2017

Av Jammar. - 11 maj 2017 09:58

Byter fönster i bostads området stiftelsen.. När man ser arbetarna bär skyddsutrustning som om de jobbade med sanering av Tjernobyl. Det är bra att man skyddar arbetarna! Men de som bor där? Hört att det finns massor med giftiga saker i dammet.. bla asbest. Så har krokomsbostäder gjort en rövare att spara pengar? Och att ingen ska bry sig? Folk lider av andnings besvär och allergier.. Ingen information om att hålla sig inne eller stänga vädrings ventiler har gått ut..

 

Av Jammar. - 11 maj 2017 09:09

När man bär skyddsutrustning som om man jobbar på ett kärkraftverk.. Då är det farliga saker.. Bra att man skyddar arbetarna.. Men barnen och folket som bor där.. Vad får dom för skydd? Barn leker 20 meter därifrån?

 

Av Jammar. - 11 maj 2017 08:35

Var det visst nån som sa..

Av Jammar. - 11 maj 2017 08:20

De flesta burkar innehåller delfin kött..

Av Jammar. - 10 maj 2017 17:14

Hur tyska soldater efter de allierades landstigningen i Normandie brände franska byar.. Hur de stängde in kvinnor och barn i kyrkor och tände på.. De visste att kriget snart skulle va slut så i ren sadistisk anda utförde de dessa dåd.. De pysslade med samma saker i Ryssland.. Så ska vi släppa in dessa krafter i vårt samhälle igen.. Över min döda kropp i så fall...

Av Jammar. - 10 maj 2017 16:54

Ja tur att det brukar alltid bli så.. Synden brukar straffa sig.. Se hur det gick för Tyskland 1945.. Nog många som önskar att alla attentat mot Hitler skulle ha lyckas.. Så slapp ca 65 miljoner människor dö..

Av Jammar. - 10 maj 2017 12:38

De som har kontakter med sd och vitmakt rörelser ska vara märkta ute bland allmänheten.. ett förslag är en tyglapp med en döskalle på.. sd politiker ska ha järnrör korslagda på döskallen.. Alla typer av vapen ska beslagtas även brödknivar och smörknivar.. Bra att de är märkta så gamla tanter kan banka handväskan i skallen på de.. Banka lite vett i bollen på dom..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards