Alla inlägg under maj 2017

Av Jammar. - 10 maj 2017 10:25

Så förbjud alla att ha skor som kostar under 1000 kr..

Wanna be free..

Av Jammar. - 10 maj 2017 09:22

Terrordåd som skulle se ut som om det var muslimer som gjort det..

Av Jammar. - 10 maj 2017 09:08

Visst den bästa på 50 mils avstånd.. Mjukar upp mina sex fingrar lite lugnt i dag..

Av Jammar. - 9 maj 2017 20:25

De är underbetalda, och påhoppade från de religiösa snubbarna. Ändå så brinner de för sin uppgift att lära våra barn hur det funkar.. om vetenskap och historia.. Ja stackars de som brinner för sitt kall,  Lärare och barnskötare förskolelärare och de som jobbar i vården.. alla timmar som de lägger ner gratis.. Så får de skäll av politiker och andra religiösa grupper från (usa)..  Och de som vill hålla ner skatterna.. Skattesmitarna...

Av Jammar. - 9 maj 2017 20:01

I skolan ska ren information vara A och Ö.. inget om att vi kommer från adam och eva och nån jävla snack om en zoo båt med en snubbe noa.. Varför tror ni att präster försvinner då och då? Jo det ska jag tala om, de blir missionärer.. Så jobbar kristendomen, om det är nån präst som förgriper sig på nått barn eller kör i fyllan så blir de bort skickade till nått land som missionär.. ja så funkar det..

Av Jammar. - 9 maj 2017 19:20

Att högerextrema gör attentat, för att skylla på muslimer har sedan länge varit misstänkt.. Nu kan attentatet i Stockholm få en helt ny vändning.. Eftersom han bror har sagt att snacket om is kopplingar är skitsnack.. Nu när det har avslöjas att högerextrema vit makt och sd jobbar för terrorn och vill se så det ser ut som om muslimer gjort det..


Av Jammar. - 9 maj 2017 18:56

fascistiska nätverk med högerextrema krafter, så kallade troll fabriker. Är här på uppdrag av sd..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards