Alla inlägg under juni 2017

Av Jammar. - 6 juni 2017 09:26

Måsar älskad och hatad.. Jag gillar måsar..Men problemet är att jag bor på ett gammalt träsk, där nån idiot har byggt ett bostadsområde.. De gamla har berättat hur det var förut, och det var ett fågelparadis.. Det är därför måsarna kommer hit och bygger bon.. det är fortfarande träsk här för de.. så kommer det alltid att va.. eftersom det sitter i genen.. De anfaller nu när de får ungar.. ja det är farligt att gå ut.. Vi har prövat med allt,fällor,skrikare, skrämmare. Problemet är att vi har vit mås som är fredad.. skrattmåsen är det bara att panga på.. Tror vi måste sätta oss och förhandla med måsarna.

Av Jammar. - 5 juni 2017 08:54

Staten och fra ska kolla om björnarna har nått skumt för sig.. Så nu har man fäst en kamera på en björn.. Till hösten blir fler björnar kamera övervakade.. Sedan ska man för första gången fästa kamera på en människa.. Ja så snart går vi alla omkring med en kamera..

Av Jammar. - 4 juni 2017 19:22

Eller var det i går?

Av Jammar. - 3 juni 2017 09:30

Lullade hem sent i går kväll och det var kallt som tusan..

Av Jammar. - 2 juni 2017 07:47

Solen skiner, nymalt kaffe. Och det håller på att gå åt helvete med borgar rasist kapitalist jävlarna.. Livet är underbart.. Alla blommor har fått varit inne i natt.. Nattfrost.. Så nu sitter jag i nån typ av djungel.. Det är bara djungel ljuden som saknas.. Tarzan är jag ju själv.. he he..

Av Jammar. - 1 juni 2017 11:53

Försök att sitta still till denna ni... Pumpa upp volymen..

Av Jammar. - 1 juni 2017 09:10

Nytt från i går.. Ja exotiskt..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards