Alla inlägg under september 2017

Av Jammar. - 10 september 2017 09:34

The love for the sound..

Av Jammar. - 8 september 2017 09:40

sp politikerna vill komma in i kyrkan och infektera den.. Ingen humanitet ingen flykting hjälp.. Brukar inte rösta till kyrkovalet. Men är så tvungen nu, eftersom sd inte får komma in i kyrkan med sin sjuka förödande politik..

Av Jammar. - 8 september 2017 09:15

Ja nu är alla fönsterbyten klara.. Och kan säga att det blev en helt annan lägenhet men klimat och buller.. förut var det 25 och uppåt, det var en bastu.. nu så är det behagliga 22 grader.. och ljuden utefrån har nästan försvunnit..  

Av Jammar. - 7 september 2017 05:48

Moderater och sd tokarna med kristna idioter och bönder som bara tänker på sig själva.. Och ett kåt kungahus som bara tänker på att nuppa.. Och Anders borg kapitalisten som gillar att visa snoppen.. Vilken jäkla politisk soppa som har spytts ut i denna värd..


Av Jammar. - 6 september 2017 17:54

Polisen står självständig inför lagen.. Nått som hon Beatrice Ask har hittat på. Även om hon nu sväljer sina egna spyor över han Anders Borgs .visande av snoppen, helikopter Anders..  Som vår egna gift dvärg så kommer nada att ske. Hennes förtroende för polis juntan är orubblig.... Så även om detta är den största It skandalen nånsin så kommer inget att hända.. Att lämna ut uppgifter om poliser är inget brott.. Till andra arbetsgivare.. När det är den högsta polis tuppen.. Som gör det är det ok! Moderaterna sjunker allt djupare ner i glaset.. Den sittande regeringien kan inget göra år elendet..



Av Jammar. - 6 september 2017 06:58

Brittiska soldater som är nazister gripna för terrorbrott.. Ett nätverk av nazister i england och tyskland planerade att begå terrorbrott som ska se ut som Is terror..

Av Jammar. - 6 september 2017 06:44

Skånska nazister åker på utbildning till Ryssland.. Bombnazisterna har ett nätverk där de utbildas till bombmän. Som hotar alla politiska motståndare och flyktingar över hela Europa..

Av Jammar. - 5 september 2017 12:37

En högernazist polischef i usa har kopplingar till den senaste tidens bombdåd i Sverige.. Bart Alsbrook har kopplingar till den svenska extremhögern. Som sedan har haft kopplingar med sd partiet.. . Han sägs ha lärt svenskar att tillverka bomber och hur man skickar de med post..


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards