Alla inlägg under september 2017

Av Jammar. - 5 september 2017 10:09

Ja imperalistlandet USA hetsar Nordkorea till krig.. De har haft stora militärövningar i närheten till Nordkorea i snart en månad nu.. Nordkoreanerna är beredda att dö för sitt land så jag undrar om USA vet vad de pysslar med? Så vätebomben var bara ett svar till usa att passa sig.. Och visst usa drog sig ur militärövningen illa kvickt.. Nu är det Bara Sydkorea som militär övar.. usa släppte visst bomber på Nordkoreas vatten för några veckor sedan.. Det har inte nämnds i pressen..



Av Jammar. - 4 september 2017 19:40

Sd satsar stort på att flyktinghjälp ska rensas ut ur kyrkans agenda och religionsdialog ska försvinna.. Så dessa vålds typer kör på..

Av Jammar. - 3 september 2017 12:16

Det är nog många som är konformister.. Vi är nog desto mindre som är nonkonformister? Det är de trista konformisterna som styr.. Orkar inte skriva vad konformism betyder.. Har just börjat min nyttiga söndag med en promenad och just ätit en nyttig grönsakssoppa och nu snart lite nyttig friidrott på tv.. (finnkampen) Och så måste jag ladda mobilen. 


Av Jammar. - 3 september 2017 07:36

Denna fettdrypande äckliga maträtt som heter hamburgare som nu blandas med bacon och annat snusk.

Varför äter folk sånt? Nu när upplysningen om hur farligt det är inte kan inte gå nån förbi.. Hälften av all reklam är ju om hamburgare och spel.. De som har det svårt med maten och eller spelmissbruk har det inte lätt nu..

Av Jammar. - 1 september 2017 15:28

En ledande 23 år nazist aktivist åtalas för att ha dödshotat poliser..  Förutom åtal för polis hotet väntas två andra åtal för våld mot ordningsvakter..

Av Jammar. - 1 september 2017 09:53

Ja om man skulle gå ut och gå.. Man kunde om man har tur ta nån bra bild med mobilen.. Nu har det dykt upp flera ställen där man kan få hänga ut bilder tagna med mobiler.. Det har vuxit fram nån typ av mobil konst.. Det som är svårt ar att få djup i bilderna, men tänker man på det så.... Har tagit fler bilder med mobilen där folk inte tror att de är tagna med mobilen.. Ska leta rätt på nån bild..  

Av Jammar. - 1 september 2017 09:09

Det springer omkring en massa tanter med hinkar.. Det tisslas och smusslas om nått som jag inte vet.. Om man frågar vart dom ska så säger de bara, ut i skogen.. vart i skogen.. nått ställe.. jaha så mycket litar de på mig.. Ja om man sprider ut nått rykte om att det har setts björn i skogen så blir hinktanterna skitförbannade.. Men tycker att hinkkärringarna är ett trevligt inslag så här på höstkanten.. Oftast har de roliga kläder på sig.. färggranna oftast.. Undrar om det finns nått hinktants mode? Kan se en mode katalog framför mig med tanter med hink?

Ja så när de kommer tillbaka så ser man att det är nått rött eller blått eller gult i hinkarna.. Så går de oftast med näsan i vädret så stolta så..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards