Alla inlägg under september 2017

Av Jammar - 28 september 2017 08:35

Moderaterna går tillbaka till gammal höger politik.. Sänka bidragen och höja matpriserna.. Nått som kommer att drabba de som har det sämst.. Och de pengar som man tjänar på sänkta bidrag och höjd matmoms, vet man vart de hamnar.. I de rikas bankonton som är i nått skatteparadis....

ANNONS
Av Jammar - 28 september 2017 07:47

Kaoset och förvirringen är total inom sd partiet..  Folk blir kickade lite här och där.. Undrar om sd partiet finns kvar efter jul? Ja det är nog inte många som skulle sakna partiet.. Främlingsfientligheten sex skandalerna järnrörs politik.. Snart har det blivit för mycket..


ANNONS
Av Jammar - 28 september 2017 07:07

Fotboll i kväll ÖFK möter Hertha BSC hemma.. Ska fixa nått jävla stormöte med många inblandade och olika viljor.. Det är alltid nån jäkel som inte kan.. Sen måste jag väl hem och röja det kommer främmande och ska se fotboll.. Springa på bolaget köpa öl.. Skicka ett sms till älskarinnan.. Ja vissa dagar är det mycket..

Av Jammar - 27 september 2017 13:39

Män som åker utomlands och sparkar kvinnor i huvudet eller åker till Thailand eller Filippinerna och lever ut sin pedofili sjukdom.. Män som tar struptag och kör in fingrar i skrevet på kvinnor.. Ja det är nått fel på vissa svenska män..

Av Jammar - 27 september 2017 12:56

Att städerskor som servrar turister blir utsatta för våld är inget man bryr sig om.. I Åre vittnar många städerskor om indirekt våld. Stockholmarna beter sig som skit och snuskar ner..  I Östersund klagar många om utsattheten av våld och sexuella kränkningar från turister.. Många kommer hit från Norge och tror de kan bete sig hur som helst.. Eftersom det är många utländska kvinnor som tex från filipinerna och Thailand .. Så kan man behandla de som skit.. Städerskor som jobbar på skolor blir ofta utsatta för muntligt hot om våld.. De får gå på jobbet med ont i magen och rädda..   Ingen gör ett skit utan man blundar..


Av Jammar - 27 september 2017 09:29

Det ligger inte i min natur att bestämma över andra.. Eftersom jag är anarkist och motarbetar alla hierarkiska förtryckar system.. Men.. det finns alltid ett men.. Då jag blir på något sätt lurad till att bestämma, då blir jag en diktator.. Skiter i om folk grinar och gör allt för att jag ska ändra mig.. Mina ord är lag.. Hatar att bestämma! Tycker int om när någon chef blir sjuk..

Av Jammar - 27 september 2017 08:20

Ja nu så har en allvarlig olycka hänt.. En stridsvagn körde på ett tåg.. Tre personer skadade.. Aurora 17 kräver sina offer fast det inte är krig, vilket totalt vansinne.. Vuxna män som leker krig.. Nato go home!

Av Jammar - 26 september 2017 18:19

Jimmie Åkesson är en hejare på att ljuga det vet vi nog alla.. Nu sprids lögner om de kvinnor som har blivit utsatta för sexuellt våld.. De slåss med näbbar och klor för att få behålla sina ställningar i partitoppen.. (sexmissbrukarna) Lögnernas parti sd försöker fösa bort anklagelserna med motlögner.. Ett så desperat parti har nog aldrig skådats inom svensk politik.. Vi har nog fler avgångar att vänta inom den sd politiska toppen innan hela skeppet sjunker..


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se