Alla inlägg under september 2017

Av Jammar. - 26 september 2017 13:39

Manliga sd politiker har nått mycket mörkt i sinnet.. Hela historien har inte kommit fram ännu.. Det finns fler kvinnor som kan vittna om sexuella övergrepp i sd.. Man blir ju chockad när man hör om strupgrepp och fingrar i skrevet.. Alla försöker att skylla på alla..Det är nog många i partitoppen som kommer att flyga all värdens väg nu.. Detta är den största skandalen i svensk politik nånsin.. Grova sexlekar och våldtäkter  inom sd politiken

Av Jammar. - 26 september 2017 11:08

Ibland funderar man över de som ska läka själar, hur det står till i deras egna hjärnor.. Att det ska vara så svårt att förstå att barn som flyr har det jobbigt? Nu börjar det gå upp för landsting och kommuner, att så är nog fallet. Vilka jäkla idioter! Tror (vet) att de flesta som flyr, inte har det så bra en lång tid efter flykten.. Nedmonteringen av sjukvården och psyk.. Det ser vi nu följderna av..

Av Jammar. - 26 september 2017 09:17

Det måste vara i usa tänkte jag.. Jo mycket riktigt så var det så.. Nu funderar jag på om tvååringen blir dömd till döden genom gift spruta.. Ja allt kan hända i usa.. Många olustiga tankar får man när det gäller usa..

Av Jammar. - 25 september 2017 20:09

I bland har man tur.. Snubblade över nått med bara två visningar.. Från i dag..

Av Jammar. - 25 september 2017 16:17

Efter att Hanna Wigh vittnar om sexuella händelser där även partitoppen som han jimmie Åkesson har varit med.. Vill att saken ska polisanmälas.. Händelserna ska ha varit av sån sexuell art.. Så sd hoppas på att hon inte vill gå vidare.. skrämsel politik av sd igen.. Hon säger att hon inte vill vara med i partiet längre..Detta är det mest bisarra som svensk politik har varit med om..

Av Jammar. - 25 september 2017 07:52

Underbar känsla att få stå på balkongen och tuta med en trumpet kl 07.30 en måndag morgon.. Se oss vi finns..

Av Jammar. - 25 september 2017 06:46

Kapitalismen gör oss till tre apor.. Ser inget, hör inget, säger inget.. De som vill införa den diktatoriska kapitalismen, smyger in subtila kapitalistiska budskap i allt.. Din granne skulle kunna hugga huvudet av dig bara för att tjäna pengar. De tycker att du drar ner värdet på deras boende.. Kapitalismen har kommit till en punkt där människoliv snart inte betyder nått. Arbetsplats olyckorna och dödsfallen är bevis på det. Gamla som har grävt diken, jobbat med människor, i skogen i gruvor. Först ur säng och sist i säng.. Servat och slitit för andra.. Anses nu vara skit.. De styrande har fortfarande inte gjort något  åt fattigpensionärerna.. Nu när kapitalismen skär guld med täljkniv.. Vi har nu partier som tycker att vi inte ska hjälpa andra som t.ex främlingsfientliga sd partiet.. Vart fan är vi på väg?

Av Jammar. - 25 september 2017 05:48

Det har blivit varma nätter igen.. Nu är det 10 grader.. Och totalt mörker ute.. Har öppnat balkong dörren för att släppa in lite sval luft, har 23 grader inne.. Att det ska vara så svårt detta med miljön.. Sop bergen växer.. Luften blir sämre.. Snart dör folk av miljön lika många som av alkohol.. Ändå så görs inget.. Man skjuter upp och upp.. 2020 ska vi göra nått och när det blir 2020 så säger de styrande 2030 ska vi göra nått.. Snart har vi lika dålig miljö som på 90 talet.. När det är spriten så säger man höj priset och skatterna.. Men när det är företag som skitar ner miljön så får de skatte lättnader.. Genom olika bidrag och billig personal.. i vissa fall till och med gratis..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards