Alla inlägg under september 2017

Av Jammar - 17 september 2017 16:33

Det blir nog 3 nya poäng till Östersund.. Uppsala laget spelar med hängande huvuden.. Det är 10 minuter kvar..

ANNONS
Av Jammar - 17 september 2017 15:44

0-3 till Östersund i slutet på första halvlek..


ANNONS
Av Jammar - 17 september 2017 09:26

Så kan man säga om dagens Sverige? Allan Edwall får säga med sång vad jag menar..Av Jammar - 17 september 2017 09:20

Ni som tror på humanitet och solidaritet, och har en sund människosyn.. Och inte tror att främlingsfientlighet och hat hör hemma i kyrkan. Rösta i dag..

 

Av Jammar - 17 september 2017 08:48

Du blir blind om du onanerar sa man förr.. Och självklart så onanerar inte jag..ler.. Nu har de orden börjat komma igen.. Du blir blind om du onanerar.. Det finns nått eller några som vill va sexopolis.. Helst så skulle det vara flera kameror i folks boende. Så överheten såg att vi inte gör nått.. Tror de som tror på Adam och Eva och förkastar evolutions teorin, ligger bakom..  Lyssna på musiken..


Av Jammar - 17 september 2017 08:04

Bostadsområden har ej sop sortering.. Visst det finns sortering för hela samhället.. Och där är det oftast så snuskigt så man vill inte gå dit.. Det är trist för de som bor i närheten.. Det blåser omkring saker till deras tomter.. Fastnar i buskar och träden.. Folk fattar inte vad de gör när de bara ställer soppåsar på backen.. Det finns tunnor där folk slänger allt möjligt skit..  Så har vi biltrafiken..  Det är fler bilar en folk i Krokom.. Höga hastigheter rakt igenom samhället.. Fritt körande i bostads områden.. Det blir folk påkörda men ändå görs inget.. Lustiga vägar som gör en krok om allt..  Väghållnings maskiner som gräsklippare snöröjning som hör hemma på soptippen.. Miljöintresset är svalt i Krokom kan man säga.. En miljöanalys är nog ett ord som de ej förstår.. Bostads områdena ser sjabbiga ut.. Bullernivån är hög.

Av Jammar - 17 september 2017 07:25

Vissa livsmedelsbutiker gör det svårt för äldre.. Äldre som har det svårt med minnet och motoriken.. Kassorna har ett betalsystem där alla har olika system för betalning.. Tex vissa har den klassiska metoden betala med kontanter över disk.. Vissa har kort system där kortet ska stoppas in antagligen där nere eller där uppe.. eller dras i en skåra där uppe eller på sidan.. Men nu kommer vi till det maximala tjorvet.. ICA.. Där man ska dra först medlemskortet på sidan och sedan ska man stoppa i betalkortet där nere eller där uppe butiker har olika.. Så om man vill betala med mynt så ska man stoppa i de i en maskin som inte funkar så bra man för försöka och försöka bortemot 10 gånger innan den vill ha mynten.. Oftast ser man kassörskan måste luta sig över alla manickarna (och det måste göra ont i ryggen) och hjälpa till.. Så har man kön bakanför som suckar högljutt och trampar oroligt.. Nä ICA tillbaka till den klassiska betalningen.. Eller ett betalsystem som de äldre klarar av..


Av Jammar - 16 september 2017 19:30

Nordea som vi skattebetalare gick in och räddade 2008 under alliansens finanskris.. Som nu gör en vinst på 41 miljarder flyttar till Finland som tack för hjälpen.. Ja som man säger, den fattiges lön är den rikes bröd.. Man kan bara hoppas att alla lämnar Nordea.. Och säger ni är inte välkommen hit nått mera.. Hit the road Nordea och kom inte mer tillbaka.. Hoppas nån rånar bankjäveln..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se