Alla inlägg under september 2017

Av Jammar. - 16 september 2017 19:03

Allt är inte piss och senapsgas.. Vi i detta land har väl inte haft det bättre en nu.. Under alliansens tid så var det bara övergödda kapitalister som stal från de fattiga, som fick smörja kråset.. De skriker så de skiter när man nämner skattehöjning.. Nu har vi en någorlunda vettig fördelning.. Men den kan bli bättre.. Ta från de rika och ge till de fattiga.. Allt till alla.. Kasta ut NATO satsa på sjukvård inte krig..

Av Jammar. - 16 september 2017 12:12

Varför fängslas inte sd politiker och moderater för terror brott? De har ju skänkt pengar till nazister som är terrorister.. De mördar och bombar här i Sverige..

Av Jammar. - 16 september 2017 08:56

Ja varför inte börja lördagen med lite Superstition.. Och tittar på The big bang theory.. Med hörlurar och läser veckans tidningar, bloggar med en kopp kaffe.Kollar till ärtsoppan den ska vara klar nu. Kollar på Hanibal ser att det har kommit en blomknopp.. Ja eller ska man säga blomma som man äter med. Är lite bekymrad över storleken? Den är ju ca 20 cm, och den ska ju bli större.Har sett bilder på växten som har bortåt en meter blomma . Den kan ju äta en mindre hund eller katt..

Av Jammar. - 16 september 2017 07:37

Ärtsoppa.. Buljongen är viktigaste.. jag kokar upp tre gånger när jag har fläsklägg, så häller jag bort vattnet.. Så blir det en klar och fin buljong..Så har ärtorna legat i blöt under natten.. Sedan får det koka en timme med ärtorna lök feffaroni..

Av Jammar. - 15 september 2017 20:12

För första gången har man röstat i kyrkovalet.. Tur är väl det efter avslöjanden om hatfyllda sd politiker som vill ta över kyrkan..

Snart är dag och natt lika långa..

Av Jammar. - 15 september 2017 09:20

Satsa på vård - inte på krig! Vapen kapitalisterna saboterar all kritik mot NATO övningen.. Har även fått hemvärnet med sig.. Mina funderingar är om vi kommer bli påtvingade Nato.. Svenska vapen har smugglats in till Syrien. Till extremistgrupper och andra konflikthärdar med diplomat flyg.. Där Nato har hjälpt till..

Nato go home!!!

Av Jammar. - 15 september 2017 08:34

Är det inte brottsligt att ge pengar åt terrororganisationer? Nu när flera sd politiker och moderater har skänkt pengar till nazister.. Ska dom inte bli fängslad i häktet då? Nazisterna har utfört flera bombdåd och mord här i landet..

Av Jammar. - 14 september 2017 07:50

Rösta i Kyrkovalet.. "Det är bedrövligt att ett fascistiskt parti kan få för sig -citat- ska ta över Svenska kyrkan".. Sara Parkman i ETC skriver så, och jag kan bara hålla med.....

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards