Alla inlägg under november 2017

Av Jammar - 28 november 2017 10:03

Det är -14 och ingen vind..  

ANNONS
Av Jammar - 28 november 2017 08:12

Tänk att det ska vara så gott med grisfötter mums.. Men man ska koka dom själv..Delade fötter ska koka minst i två timmar med en stor lök och en feferoni och nått lagerblad, och ligga i saltlag i två dygn.. Ska ätas till lunch med en kall öl! Nu när det är kallt så kan man ha de i en kastrull på balkongen i minst en vecka.. Kan även frysas.. Bon apetit..


ANNONS
Av Jammar - 27 november 2017 18:28

Nu i dessa tider av orgier i handlande borde vi ta en funderande på vad vi pysslar med. Kapitalismen gör att vi blir blinda och gör en massa dumma saker. Vissa säljer och säljer medmänskligheten till högstbjudande. Vänskap och solidaritet är inget värt. Vissa tror att om man går den rika mannens ärenden så är man god och häftig.. Somliga är mer likvärdiga än andra.. Kapitalisten köper allt..Han gör kvinnan till en prostituerad..

Av Jammar - 27 november 2017 10:02

Rasismen och hatets politik är på väg bort.. sd backar i flera väljare undersökningar.. Vit makt får färre anhängare.. Solidaritet och medmänsklighet är åter på agendan!

Av Jammar - 26 november 2017 08:22

Flera demonstrationer mot slavhandel hölls i går på olika platser.. Och vit makt rörelsen i Uppsala gjorde bort sig nått kopiöst.. De angrep demonstrerande för stöd till flyktingar.

Av Jammar - 25 november 2017 14:12

Borgarrådet (s) som har utnyttjat sin makt med att ha förgripa sig på kvinnor får 4,8 miljoner i avgångsvederlag. Bör betala de pengarna i skadestånd till de kvinnor han har utnyttjat..

Av Jammar - 25 november 2017 12:24

Ett borgarråd i Stockholm (s) får ett avgångs vederlag på ca 4,8 miljoner i avgångsvederlag för sextrakasserier mot flera kvinnor.. Fast flera kvinnor har vittnat om övergrepp.. Om en vanlig knegare bryter mot lagen så får de kicken utan lön! Nu börjar detta gå för långt hur makteliten sköter detta..

Av Jammar - 25 november 2017 07:38

Ja den 13 december är det årets stora händelse.. Det är premier på den nya star wars filmen. Gissa vem som kommer att sova utanför biografen..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se