Alla inlägg under november 2017

Av Jammar - 23 november 2017 08:10

Politiker i sd partiet super ner 15 åriga flickor och förgriper sig på de.. Så vittnar en av flickorna.. Saken är polisanmäld.. Ja det är lustigt att ett parti som förespråkar lag och ordning har de flesta polisanmälningarna. Det är visst skillnad på vilka som utför dåden?

ANNONS
Av Jammar - 23 november 2017 07:39

Vädret gynnar nog mer skidskyttarna en fotbollen? Men vi kör.. Det är fantastiskt att få vara i Östersund..Just nu är det noll grader lite blåst, men det blåser alltid här..

 

ANNONS
Av Jammar - 23 november 2017 07:18

Ja i kväll gäller det Rött och Svart pumpar hjärtat.. Men det känns lite knepigt när det ser ut så här nu på morronen.. Fast vi är några tuffa jävlar så det ska nog gå bra..  

Av Jammar - 22 november 2017 21:23

När ska den arbetande klassen få säkerhet på sina arbeten? Detta är ju totalt vansinne att så många mister sina liv på sina arbeten. Och näringsliv och de styrande sitter och petar navelludd som ett gäng fågelholkar och gör nada..Ingen ska behöva dö på sitt arbete. Och dödsfallen går att undvika..

Av Jammar - 22 november 2017 08:24

Ja inte så kallt i dag bara -8 grader och lätt snöfall..  

Av Jammar - 22 november 2017 07:45

Högern borgarna och adeln förespråkar lönedumpning och sänkta skatter, ett osolidariskt samhälle vill de ha som medicin? Själva så gottar de sig i fett med pengar och fiffel.. Och utnyttjande av billig arbetskraft.. Människor får leva under knappa förhållanden i miljöer som är både giftiga och hälsofarliga. Flinar ironiskt när de förespråkar höjda hyror.. De vill ändra lagar så det blir lättare att fiffla och försämra bostadsmiljö och arbetsvillkor. Höjer pensionsåldern så de som har de slitsamma arbetena ska dö före pensionsåldern! Och en viss underklass som kan komma och städa deras toaletter.. . Tvi vale för högern!

 

Av Jammar - 21 november 2017 08:17

En bild på -16 grader..  

Kollade tvättstuga tider och fick en perfekt tid...

Av Jammar - 21 november 2017 07:05

Det är -16 här.. Så det blir långkalsong i dag också.. Känner mig jäkligt trotsig .. Ska skippa möten i dag.. Får jag inte som jag vill så skriker jag eller håller andan.. Kanhända det är läge för glögg? peppar kaka behövs inte är för snäll redan.. alldeles för snäll är jag..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se