Alla inlägg under november 2017

Av Jammar. - 20 november 2017 08:14

Ja på torsdag blir det fotboll här i Östersund.. Och det roliga är att om man lessnar på fotbollen så kan man gå och titta på lite skidskytte samtidigt.. Eller så kan man ha med skidorna och köra några km.. De ni!

Av Jammar. - 20 november 2017 07:54

Om en månad och en dag så vänder det och blir ljusare.. Lite kallt här nu på morgonen -12 men det drar lite så köld effekten gör att det är ca -16 grader.. Ja och vad de kan hitta på.. Hamna i reklamen och fick se det ultimala tränings redskapet, ja likna nån typ av armborst? Den är visst för kvinnor som vill träna bort gäddhänget.. Ja jäklar vad de kan hitta på tokarna.. För det är ju en total bluff..


Av Jammar. - 19 november 2017 10:56

Var på affären för att handla och hittade denna i fickan? Visserligen så blev det en blöt lördag.. Men detta slår priset.. Om det är nått jag har nyst fram ur näsan eller? Såg nån film om nått liknande, en lustig mojäng som folk hade saken inopererad i hjärnan på folk..   

Av Jammar. - 18 november 2017 08:10

Ja det låter som krossandet av kakor när folk går ute nu.. Och fick höra att kyrkokören ska öva nu i helgen..Till advent.. Om jag ska va ärlig så borde de öva tills nästa advent.. De är ett gäng skator, det lär låta för jäkligt.. Kraksande.. Har fått förfrågan om jag inte ska komma och lyssna nån gång.. Nä det går inte jag snurrar på huvudet och spyr grön gägga om jag går i kyrkan.. Jäkla tur att de inte läser min blogg.. De skulle hacka mig i bitar och mata skatorna.. Mina kära grannar (skatorna).


Av Jammar. - 18 november 2017 07:52

Kan man fotografera kylan? Så att det går att gissa hur kallt det är? (-10) Ser det -10 grader kallt ut?

 

Av Jammar. - 18 november 2017 07:28

Ja -10 grader nu på morronen.. Ska man ut så blir det långkalsong på.. Undrar om det är nyttigt att andas in kall luft när man har problem med bihålor och hals? Har nått tänk att kylan fryser ut baselurerna? Ja ut måste man.. Det är väl också lite att titta på tv. Skidor och sånt.. Och nästa helg är det skidskytte här i Östersund.. De är väl glada för kylan, för nu kan de spruta snö..

Av Jammar. - 17 november 2017 15:54

De så kallade schlager mello kvinnorna i nytt upprop om sexuella övergrepp.. En bojkott av melodifestival spektaklet skulle inte sitta fel så man gjorde nått åt problemen..

Av Jammar. - 17 november 2017 15:45

Vi har kraften för att ta makten.. När systemet och makteliten inte gör något.. Arbetsmiljön blir sämre och sämre, dödsfallen blir fler och fler på våra arbetsplatser, och rasismen får frodas. Sexismen blir mer och mer grov, kvinnor får fingrar upp stoppade i skrevet av politiker och blir våldtagna och utnyttjade av dommare och åklagare.. Så är det dax för arbetarna att ta makten. Krossa det kapitalistiska hierarkiska systemet ... Vi har Kraften! Gå till Attack mot orättvisorna och förtryckarna!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards