Alla inlägg under november 2017

Av Jammar - 17 november 2017 07:59

Har sovit för länge nu igen.. Börjar bli som en tonåring.. Undrar om det är för jag slutat med kaffet på morgonen.. Dricker te med honung citron och ingefära i stället.. Men jag har inte hittat nått gott te. Vill ha ett te med smak i.. Så ska jag iväg och köpa nått dunder för bihålorna i dag.. Några säger att jag måste gå till doktorn, men jag vill inte.. Jag piper och rosslar som fan på nätterna.. Jag låter som Mälarö kyrka..

ANNONS
Av Jammar - 16 november 2017 21:25

Nu när vi har chefer på företag som beter sig som svin och utnyttjar arbetskraft och våldtar personer i beroende ställning.. Käfta emot dina chefer kräv att de ska sluta och ta över verksamheten.. Och låt vinsten i företagen gå till alla anställda.. 

ANNONS
Av Jammar - 16 november 2017 09:02

Ser folk gå förbi i tjocka dunjackor som är gjorda för -30.. Ja man funderar på vad de ska ha på sig när det blir riktigt kallt?  

Av Jammar - 16 november 2017 08:36

Ja varför inte hålla Sådana här spektakel möten långt ute i skogen utan bebyggelse? Vad enkelt det skulle bli.. Och vad  billigt! Vad mycket mer pengar det skulle bli till skola vård och gamla och flyktingar.. Och vad Göteborgarna skulle tycka det är skönt att få lite lugn och ro...


Av Jammar - 15 november 2017 17:11

Två vita pastorer är anmälda för sexuellt utnyttjande och våldtäkt av kvinna.. Samtidigt som "kristi brud" anmäls för misshandel.. Va fan pysslar de med i kyrkan?

Av Jammar - 15 november 2017 08:23

Grått men inte så kallt -2 grader..

 

Av Jammar - 15 november 2017 07:10

Hur fan kan man slå sig på bröstet och kalla sve spel mot Italien, och kalla den för storartad.. Det var den sämsta fotbollsmatch jag sätt.. Tycker de inte har i vm att göra om de ska spela sån typ av fotboll.. Så var han feg förbundskaptenen som inte vågade byta in Sema.. Då hade det varit 1-0 till sve.. Och fega förbundskaptener brukar inte bli långvariga..

Av Jammar - 15 november 2017 06:45

Det hierarkiska rättssystemet har samma sexistiska problem, om inte värre en det övriga samhället.. Kvinnliga anställda t.ex notarier, advokater vittnar om absurba  händelser om sexövergrepp.. Det intresanta är om de dömmer sig själva? Det är som om dessa dommare och åklagare som kör i fyllan. De dömmer flera i veckan för fylla, men sätter sig själv i bilen och kör full..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se