Alla inlägg under november 2017

Av Jammar - 9 november 2017 16:46

Chefer som kränker eller leker översittare och stoppar fingrarna i skrevet på kvinnor som han i sd partiet.. Sopas bort nu.. Är det en vändning vi ser nu på att förtrycka mentaliteten håller på att bli en gammal förlegad metod.. Tror att 90 tal listerna inte accepterar läget som det är nu på arbetsplatserna.. Så en utrensning av kåta gubbar och psykopat chefer får bita i gräset..

ANNONS
Av Jammar - 9 november 2017 11:16

Nu börjar det klarna om dödsfallet i Åre. Det är visst nån tysk som också var misstänkt för Ulricehamn dödsfallet där en kvinna hittades död i ett motionsspår. De har även visat hans bild.. Ser ut som toker i 7 dvärgar..

ANNONS
Av Jammar - 9 november 2017 09:47

Mordet i Åre?.. Det spekuleras vilt på nätet om det? Annars så är det skitväder här, regn och 4 grader.. Och var och varannan är sjuk.. Det är influensan som har slagit till..


Av Jammar - 8 november 2017 21:28

Jaha funderar man? Jämtland är ganska stort.. Polisen skyller på utrednings orsaker så därför tiger man? Är det där jag bor? Är det nån kändis funderar man på eller? Nu så ser det ut som det är i Åre, det har hänt?.. Det finns nu namn på den mördade och namn på mördaren.. Men det är bara spekulationer..


Av Jammar - 7 november 2017 13:23

Dödsolyckorna på arbetsplatser fortsätter att öka! Nu dör fler en en i veckan på sina arbeten. Och regering gör inget åt mördandet på arbetsplatser.. Alla arbetsplats olyckor går att förhindra om arbetsköparna tar sitt ansvar..

Av Jammar - 7 november 2017 12:42

Var i stan och shoppade i går.. Köpte en näs och skägg klippare.. Jo man kan klippa öron och ögonbryn också.. Testa in i näsan, men fan va det kittlades.. Men funkade bra på vinter skägget..

Av Jammar - 7 november 2017 11:35

Köp en torr och inte en så söt starköl på bolaget t.ex (Norrlands guld dynamit) Så slå upp i ett ölglas, så ha julmust i.  50 cl öl och ca 4 cl julmust.. Hokus pokus så har ni billig och gott julöl.. Julpyssel av Anarkisten......


Av Jammar - 6 november 2017 17:48

Ja de skatte smitande höginkomsttagarna som skruvar sig i ångest när de måste betala skatt.. Utnyttjar sd partiet angande flyktingar.. Flyktingar kostar pengar liksom sjuka och barn.. Bossen för näringsliv skriker så han skiter över när han behöver behöva betala skatt.. Så han känner sig tvingad att skatte fiffla.. När ska de lallande idioterna i sd partiet fatta att de bara är nyttiga idioter som utnyttjas av skatte fifflare..


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se