Alla inlägg under december 2017

Av Jammar - 30 december 2017 06:36

På Gotland ser de en ryss under varje sten. Så det är nyttigt för han att få vara här uppe.. Där vi beundrar Mao. hejar på Nordkorea och dyrkar Stalin..  Hatar imperialist landet USA Och är Anarkister Syndikalister, Kommunister Feminister och några vänsterpartister och nån Sosse.. Resten är det skott pengar på..


ANNONS
Av Jammar - 30 december 2017 05:45

Ja vilken man?

ANNONS
Av Jammar - 30 december 2017 05:14

Undrar om det är fullmåne på g? Vakna nyss och det var bara att stiga upp.. Har sovit sju timmar så det är väl ok? Ser ut att bli dimma här i dag i sju grad kyla. Och vad mycket snö som har kommit ca 40 cm.. Synd att knäna inte orkar med nån skidåkning längre.. Så en bild på nya soffan..

 


Av Jammar - 29 december 2017 20:58

Att en flicka (mitt barnbarn kan charma) Hon stal mitt hjärta och gjorde mig totalt slut... Hon är inte tre år ännu men pratar och är som skolboken i trotsålder och kan själv ålder.. Helt underbar.. Otroligt att ha min dotter med familj här uppe.. De bor ju i Lidingö och där är det bara skattefuskare och annat kapitalistiskt pack som bor.. Här uppe är de trygga..

Av Jammar - 29 december 2017 11:59

Soffan är levererad och monterad.. Det var smidigt.. De tog med sig gamla soffan. Monterade och fixade emballaget.. Lägger in en bild senare..

Av Jammar - 29 december 2017 08:20

Allt rasar över en samtidigt.. Ska sluta planera utan bara låta saker ske.. Överlämnar livet till slumpen och det anarkistiska tänket.. Det blir bäst så! Glöm inte att vattna blommorna..

Av Jammar - 29 december 2017 07:18

Bör få både teven och soffan samtidigt i dag.. Minus 6 grader och snön har fallit  konstant i två dygn och mer kommer det.. Hör hur det skrapas och skottas snö nu på morronen.. Så får jag storfrämmande på eftermiddagen... Som jag har längtat..


Av Jammar - 28 december 2017 07:59

Det underbart mycket sport på tv i dag.. Skidor och ishockey från kl 10 till 23,00 lite paus då och då så man kan gå på toa och äta lite.. Måste gå till affären och köpa batterier till fjärrkontrollen så man kan byta kanal snabbt.. Sporten är på så många olika kanaler..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se