Alla inlägg under januari 2018

Av roger - Torsdag 11 jan 16:13

De äckliga borgar svina har gått för långt tillsammans med förrädarna i s-partiet. Nu går de till attack mot strejkrätten. Ett beställningsjobb från näringslivet.. Strejkrätten kommer att försvaras med kamp, lovar de verkliga fackföreningarna.. En arbetares verktyg för en bättre tillvaro kommer inte att överges utan kamp!


ANNONS
Av roger - Torsdag 11 jan 09:00

Ja minus 27 grader..  

ANNONS
Av roger - Onsdag 10 jan 08:34

Om man har 18 st äpplen och nån äter upp alla 18 st så har man inga äpplen kvar.. 18-18=0 ja.. men nu kommer funderingen, nu är det -18 grader ute och +18 inne är det då 0 grader? 18-18=0


Av roger - Onsdag 10 jan 07:33

När folk frågar vad jag lyssnar på för musik brukar jag svara, på allt utom hästjazz knätoffs och slagertjosan.. Det är lättast så! Har faktiskt kanaler på you tube, och innan jag kom på det.. Så tänkte jag vilken bra musiksmak han har snubben.. Innan jag kom på, att det var jag själv..  Gillar kamelgung..

Av roger - Tisdag 9 jan 10:36

Det var segt i dag.. Men tog mig själv i kragen och kopplade in den optiska kabeln till anläggningen.. Ljudet blev 50% bättre.. Att kolla på film och musik är nu en upplevelse.. Stort format på tven och ett ljud som inte är av denna värd.. Sänder med en länk på vad jag kollar på.

Av roger - Måndag 8 jan 15:22

Nu är allt fixat utom hon som ska komma hit och möblera om..  Skor och en ny bil är det enda som återstår.. Möbler ska skänkas till röda korset..

Av roger - Måndag 8 jan 08:57

Ska man äta vitaminer? Själv så brukar ja ta en D-vitamin och askorbinsyra (ren c-vitamin) Man blir nog sjuk ändå.. Tvätta händerna säger de lärda är det bästa.. Hand sprit och sån skit hjälper inte.. Använd inte ringar och sånt de är bakterie samlare..


Av roger - Söndag 7 jan 16:33

Det lär nog va höga drivor när man vaknar i morgon.. Funderar på hur bilen ser ut i morgon den lär nog va översnöad.. Och jag kan inte skotta, vet inte hur en spade fungerar?...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se