Alla inlägg under februari 2018

Av Jammar - 14 februari 2018 08:17

Kvinna mördade sin dotter med ett kors som blev nedkörd i halsen på sin dotter i USA.. Mamman var övertygad om att dottern var besatt av djävulen.. Ja jösses..

ANNONS
Av Jammar - 14 februari 2018 08:06

Nu har det visat sig att Svenskarna tar avstånd från Sverigedemokraternas rasist och hat politik.. Det blåser vårvindar av medmänsklighet, empati och solidaritet över landet..

ANNONS
Av Jammar - 14 februari 2018 06:45

Facebook ett forum för hat mot Judar mörkhyade och araber.. Så sprids idéer om hur Sverige håller på att kollapsa, och andra kränkande generaliseringar mot judar och araber.. Nyligen dömdes en 35 årig sverigedemokrat för hets mot folkgrupp på facebook av tingsrätten..

Av Jammar - 13 februari 2018 19:22

Att även tycka om Arabisk musik ger en ny insikt i musikens värd. När vi snurrade benbitar och blåste i trärör så hade Araberna stränginstrument och kunde skilja ut toner.. Ta er tid att lyssna på Arabisk musik, men man måste må bra och kunna koncentrera sig.

Av Jammar - 13 februari 2018 19:00

Det är bra att moderaterna och sd partiet drar mot höger, och att sossarna tittar mer åt vänster. Det blir lättare att bedriva en valrörelse då. Senaste tiden av terror brott från de högerextrema mot flyktingar blir mer lätthanterligt om de kommer under terror lagar..

Av Jammar - 9 februari 2018 18:59

Undrar vad rasismen kostar? Undrar hur mycket av våra skattepengar som moderaterna och sd får? Pengar som bara slängs i sjön..Skulle vilja att en grundlig undersökning på vad rasismen kostar..När man ser andra länder rusar ifrån angående i teknik och forskning så tätar man här om hjälp till barn från länder som är i krig.. man skulle köpa en raket och sätta alla moderater och sd politiker  i en omloppsbana runt månen.. Det skulle vårt land må bra av..

Av Jammar - 9 februari 2018 16:32

Det rasistiska sd partiet kör med sin sak att flyktingarna är för många och att vi inte klarar av så många främmande element.. Sd partister klarar inte av förändringar som är utav det ovanliga.. De dyrkar Breivik och Hitler och vill införa nån typ av Mussolini diktatur..

Av Jammar - 9 februari 2018 14:18

Som en enkel sportälskare så är jag totalt impad över asiaternas sätt att inviga ett OS.. Tur att inte vi har OS då skulle det vara en häst med renhorn som sprang runt runt och några som dansa knätoffs till nån gammal abba låt.. Asiaterna kan de.. Rasisterna i sd partiet må ha stått och spytt på toan eftersom kristna och muslimer taoister buddister tillsammans och ingen har nått självmords bomb på sig..eller burka..

Leve Livet och friheten!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se