Alla inlägg under februari 2018

Av Jammar - 8 februari 2018 17:12

Sydkorea vägrar sluta äta hund under OS? Så har anpassningen till liberalismen gött sd. Från att varit ett rent nazistiskt parti på 1990 talet med endast några tusen väljare. Så är de nu det  näst största högerpartiet..


ANNONS
Av Jammar - 8 februari 2018 12:08

Nu har den rika och skattesmitande överklassen haft julafton i många år! Så nu borde den arbetande klassen få all fokusering. Ingen lönedumpning och försämrade arbetsvillkor. Nu är det förkortad arbetstid och höjda löner med längre semester. Och inget tafsande av chefer på kvinnliga arbetskamrater som gäller!


ANNONS
Av Jammar - 6 februari 2018 07:52

Det kapitalistiska korthuset håller på att rasa ihop! Börserna faller och kapitalisterna med den. Skulle va bra för mänskligheten om så hände! Så vi fick bygga en helt ny anarkistiskt folkstyre för ALLA och allt till alla..

Av Jammar - 6 februari 2018 07:19

Slår på stort i dag.. Lite grädde i kaffet och en extra sockerbit och ett kex.. Ja måste fira att jag fick min parkering skottad i går.. Det var en fem meter hög traktor här med en skopa på fem kubik.. Snöhögarna är minst sex meter höga här, men nu är de borta. Tack KBAB! Eller så var de less på att höra mig hosta, rossla och spy i snöhögarna.. Just nu är det bara nio grader kallt och fortfarande mörkt ute..

Av Jammar - 5 februari 2018 20:48

Tanken på av att frikoppla de rasistiska södra delarna av landet och skicka ut södern till nått flytande försök i ingenmansland är nog nått som många önskar! Ingen el eller virke eller malm så få se om de klagar över vindkraft som de själva måste betala för.. Vindkraften är alltid en vinst! Inse det era jäkla sopprötter där nere..Ni förpestar det övriga landet så skriv på att ni är ena jubelidioter.. Vet att alla inte är idioter där nere! Men gör er av med tokarna och rasisterna så..Av Jammar - 5 februari 2018 15:04

I fredax så var det en stor strejk i Finland, där de största  fackförbunden solidariskt gick ut och strejkade för de arbetslösa..I skott gluggen står arbetslöshets försäkringen som de har lovat inte ska försämras.. I Iran så strejkade livsmedels arbetarna mot att arbetsköparna inte betalar ut löner.. De har fått varit utan lön i fyra månader..

Av Jammar - 4 februari 2018 19:07

Skytten ville döda alla.. Italienska skytten en 28 årig man åkte hem och hämtade en pistol och åkte runt och sköt alla svarta.. Jag vill döda dem alla sa han till polisen.. Nu är min fundering om religiösa nötter till fanatiker och rasister och sd politiker. Föder unga män med rasistiskt hat så de kommer att begå hatbrott även här i Sverige?

Av Jammar - 3 februari 2018 18:16

Den omöjliga kärleken har vi nog alla varit med om lite tills mans.. Då som gentleman, (vet inte vad det heter som kvinna?) Kämpa för att mobilisera alla vettiga krafter som finns inuti själen.. Ja inte visa att det glöder eller uppmuntra till fortsatt kärlekslek.. Ta nån typ av ansvar.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se