Alla inlägg under juni 2018

Av Jammar - 18 juni 2018 07:35

Regn i dag och tio grader. Sovit som en stock i natt. Ungar kan verkligen köra slut på en. Så är det fotboll i dag Sverige spelar mot Sydkorea. Och som vanligt är det vinst som gäller! Det är att få in så många bollar i mål!  Vad en specialisterna tycker.. 


Requiem for a Dream (original song)


https://www.youtube.com/watch?v=2LhaXf3iTHo

ANNONS
Av Jammar - 16 juni 2018 10:58

       Ju mer man tänker på det desto bättre blir det! Högkostnads skydd för tandvård på 2000kr

https://www.youtube.com/watch?v=fUf_xcl57Bg

ANNONS
Av Jammar - 16 juni 2018 09:08

En snut i varje knut är ju ett gammalt valfläsk som inte leder nånstans. Det är nått som högern införde på sexti talet Rösta på gösta och en snut i varje knut. Det leder inte till minskad brottslighet..


https://www.youtube.com/watch?v=Tdp4BVu661M

Av Jammar - 16 juni 2018 08:56

Vänsterns förslag att införa högkostnads skydd på 2000 för tandvård låter inte så dumt. Även fast jag inte är vänsterpartist så är det nog det bästa val fläsket för oss vanliga hittills..


https://www.youtube.com/watch?v=ThY5tTZI3Xs

Av Jammar - 15 juni 2018 19:05

Låg bakom ett noll målet för Iran! Heja.. Marocko förlorade..


Av Jammar - 15 juni 2018 09:03

Ett märkligt fenomen när saker sköter sig själv, man tillåter att slumpen får styra. Lyssnade på Unders- Syria för första gången 2016 och då hade den knappt  tusen visningar men nu har musiken blivit nån typ av medlidande till det syriska folket med 32,5 miljoner visningar och flera tusen kommentarer. Det var nog inte tänkt så från början?

Av Jammar - 15 juni 2018 08:18

Nu måste arbetare börja tänka själv. För att rädda arbetarrörelsen så måste den sluta att äta ur sossarna och kapitalisternas händer! En stor rensning av höger rasister och annat pack som har infiltrerat våra arbetsplatser, måste ske! Man funderar på om LO vill skapa vanmakt hos den svenska arbetaren, när de förhandlar med arbetssäljarna? Och det är inte arbetarens uppgift att rädda ansiktet på politiker som vägrar diskutera arbetsmiljö och strejkrätten! 

Av Jammar - 15 juni 2018 07:33

Om arbetaren arbetssäljaren fick välja själva vilka valfråga vi vill ha så svarar de strejkrätten, arbetsmiljön där dödsfallen för arbetssäljaren ska bli  NOLL. Sjukvård, skola äldreomsorg det är vad folk vill. Sossarna med LO och högern med rasisterna är fruktansvärt rädda för att strejkrätten och arbetsmiljön ska bli valfrågor! Nu har moderaterna insett att skjuta sig själv är ingen bra lösning. Bra att en av de två polletterna de har i skallen har ramlat ner hos högern!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se