Alla inlägg under juni 2018

Av Jammar - 15 juni 2018 06:26

Ska försöka ladda mobilen med ström, men det känns jobbigt.. Så måste jag på affären ännu jobbigare. Så är det fotboll, fotboll, fotboll och fotboll!  Sedan är det väl bara att gå och lägga sig.

ANNONS
Av Jammar - 14 juni 2018 16:49

Ja ja tänker man detta blir nått i kalinka stil.. Men men vem tar till micken och kör för fullt om inte Robbie Williams. Så kör han min favorit på slutet rock dj. Ja nu har det börjat. En månad framöver så till den 14 juli. Frankrikes nationaldag dag kan det betyda nått?

ANNONS
Av Jammar - 14 juni 2018 09:02

Från Petersburg till Moskva så är det en timme sommartid två vintertid. Så ökar det mera åt öster man kommer som mest 9 timmar. Ryssland har 11 st tidszoner. Så tiderna kan variera nått i fotbolls VM beroende på vart de spelar..

Av Jammar - 12 juni 2018 11:27

Serien om enkla maträtter som är enkla och minst lika goda som en kock skulle ha lagat..

Kycklig sedan i går en halv burk sweet&sour sås en vanlig potatis. Skiva potatisen i mm tunna skivor ha allt i en kastrull låt puttra i 10 minuter, klar att ätas..

 

Av Jammar - 12 juni 2018 09:22

Strejkrätten är under attack från högern och kapitalismen. Ingen kommer att ta kampen åt oss. Så ut på gator och våga ta snacket på jobbet. Skrik om så behövs våga käfta imot.

Av Jammar - 11 juni 2018 17:00

Ja redan nu börjas det spekuleras vem eller vilket lag. På fredag är det Portugal Spanien ja det kan vara nått av finalspelets lag..Så på söndag är det Tyskland Mexiko? ja ja måste upp och hjälpa nån att byta glödlampa i spisen.. Va fan.. Att så fort man sitter och spekulerar om fotboll så kommer det nått hjälplöst fruntimmer..

Av Jammar - 11 juni 2018 07:54

Nu i år är vi uppe i 20 st dödsfall på arbetet. När ska de styrande ta tag i dessa problem? Ett visst sd parti blockerar frågor om arbetsmiljön genom att bara diskutera flyktingar! Vissa kallar sig Sveriges vänner men är i själva verket fiender till landet och dess arbetare!

Av Jammar - 11 juni 2018 07:12

Det är mycket om han Trump just nu. Tittar på hans ansiktes uttryck och lyssnar på vad han säger. Det som slår mig mest och det jag funderar på, är om han håller på att bryta ihop? Bara han inte trycker på knappen i ren galenskap? Tycker man borde göra en sinnesundersökning och frånta hans befogenheter att hantera alla typer av vapen!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se