Alla inlägg under juni 2018

Av Jammar - 11 juni 2018 06:10

Blå himmel och sol men det blåser en kall västlig vind. Ja så är det otroligt trevligt att få läsa om hon Angela Merkel avhyvling till han psykfallet Trumpen som blev sur och vill inte va med på G7 möten längre? Han är som en liten barnunge.. Så ska Malmö stad legalisera Cannabis så därför börjat plantera plantor i kommunala krukor på stan. Man tror man har vaknat i en ny värd?

 

ANNONS
Av Jammar - 9 juni 2018 08:03

Det finns säkert många sätt att förkorta livet med? Jag har gjort ett i natt! Tur man orkar koka kaffe. Ja solen lyser den nionde och det är nio grader ute. Har nyss landat på jorden.


ANNONS
Av Jammar - 9 juni 2018 02:01

Dessa ljusa nätter då det aldrig är mörkt? Ja ska sätta några frön på en växt som inte har nått svenskt namn (köpt på nätet) det latinska namnet är .. kan inte stava så det blir nått endesomervakensonesiasia..fröt ska sättas en timme efter midnatt så nu är det gjort..

Av Jammar - 8 juni 2018 12:52

Kvinnor akta er för kändisar och andra högdjur inom kapitalismen nu kan de xxxxx er sönder och samman utan bli fällda. Detta är ett hårt slag för kvinnor. Domen att han martin frikänns fast vittnen stöder kvinnornas historia är ett hårt slag för kvinnors rätt att få vara fredade. Ja sådan är kapitalismen!

Av Jammar - 8 juni 2018 12:34

Den kåta jökande adeln som lever på bidrag och pengar som den svenska arbetarklassen har betalt för vård skola omsorg ska fungera. Slösas bort på spektakel som adeln har hittat på! Avskaffa adeln och det omedelbums. Spärra alla tillgångar och sälj alla slott och skit som adeln äger..


Av Jammar - 8 juni 2018 09:01

I centrum i Krokoms kommun bor många gamla. Så många så nu har man börjat med likvidering av de gamla på ett mycket sofistikerat sätt. Många gamla har dåliga lungor så nu har man infört sopning av gator parkeringar innergårdar varje dag, och det lär de hålla på med tills snön kommer. Dammet som innehåller många giftiga partiklar får göra jobbet så att säga.

 

  OBS! Bilden är inte tagen ett krigshärjat område. Den är tagen utanför en äldre kvinnas balkong med bara 30% lungkapacitet.

Av Jammar - 7 juni 2018 17:25

Högern och dess anhang sd partiet stoppade lagförslaget om att inte våra skattepengar hamnar i kapitalisternas fickor och det är miljarder det handlar om. Vinstbegränsning får inte införas för skattefuskande välfärdsbolag! De ska ska få vara kvar tycker dom? Bidragsberonde företag får nu fritt fram att tömma skattebetalarnas och arbetarnas fickor..

Av Jammar - 7 juni 2018 10:52

Dessa matlagnings tanter som lagar mat på tv Tina och allt vad de nu heter. Gör det så krångligt så man tappar matlusten. Detta tar en kvart och minimalt med disk. Och billigt.. Det ska vare enkelt att laga mat och gott!

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se