Alla inlägg under juni 2018

Av Jammar. - 5 juni 2018 18:01

Ja skänk de småländska sd politikerna till danskarna. Att de 2,5% småländska och skånska sd rasisterna tror de kan få styra över 97,5% av resten av landet är ju rena kalematias. Kom ner på jorden sd partiet och va inte så självgoda..

Av Jammar. - 5 juni 2018 11:29

Har en otrolig energi i dag. Så jag till ock med städa stump lådan. Dessa är så fina så man kunde hänga de på väggen..  

Av Jammar. - 5 juni 2018 08:35

Läser inga tidningar i dag eftersom jag inte vill förstöra mitt braiga humör. Ska sätta upp klädstrecket på balkongen och hänga ut mattorna! Så ska jag lägga vittvätt i blöt ska tvätta i dag. Det är vita strumpor och Skjortor. Så måste jag väl ut på byn och flörta lite. I dag blir jag livsfarlig så alla ogifta flickor bör hålla sig inne! 

 

Av Jammar. - 5 juni 2018 08:02

Har haft sovmorgon! Det har varit betydligt svalare i natt bara fyra grader. Nu är det fem? Jag har sovit så gott och vakna på ett otroligt gott humör. Man lär få huvudverk i dag? Det är nackdelen med att sova för länge? Tur det finns medicin mot skallen. Läste om tranan som fick näbben avsliten. Det är otroligt att inte hundägare kan ha sina hundar kopplade i dessa tider! Alla djuren har ungar nu.

Av Jammar. - 4 juni 2018 07:30

Kortisonmedicin är slut? Ja jösses.. Stoppa all privatisering! Läste att högern och fler av dess allierade vill privatisera mera om de vinner valet? Det finns inte ett exempel på där privatisering har varit bra!


Av Jammar. - 4 juni 2018 06:44

I dag är det blå himmel men bara sex grader och kall västanvind. Så har man fått ner inomhustemperaturen till behagliga 20 grader. Man har sovit så skönt i natt. Tror att många av våra bostäder inte är tänkt att klara höga temperaturer. Hörde att vissa har haft 40 och mer inne men tempmätarna visar inte mer. Husdjur och människor mår inte bra av det. Värmen kräver mer offer en kylan.

Av Jammar. - 3 juni 2018 06:40

Mexiko ett land där våld och förtryck råder har glömts bort! USA blockerar alla försök till hjälpinsatser och muren som de bygger kan faktiskt gynna Mexiko eftersom alla vapen smugglas från USA. Oftast hör man bara om droghandeln och knark baronerna och morden? Många menar att morden på journalister och frihetskämpar är beställda av USA. USA vill ha Mexiko som det är! Billig arbetskraft och vapenindustrin får sälja sina vapen? Drogerna är bara ett sätt att få det hela att gå runt.

Av Jammar. - 2 juni 2018 16:56

De som klagar över att flyktingar får för mycket i bidrag lever lyxliv på bidrag från EU. Representation, champagne, lyxmiddagar. sd partiet har rötter från dessa partier.

 

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards