Alla inlägg under september 2018

Av Jammar. - 21 september 2018 18:14

Ja musik hur underbar den kan va. Hitta nått här som är en blandning på zappa indisk raggige tekno och det låter som godis i öronen.

Av Jammar. - 21 september 2018 16:54

Mulet och trist väder, men det är ju inga problem när man får vara inne i goa värmen. Fick ta bort klämmorna i dag men måste ha gördeln kvar nån vecka till. Allt läker fint och inga infektioner eller så. Sov just nån timme och vakna med en besynnerlig insikt? Det behövs nog många skrivna ord och funderingar men jag är nog annorlunda nu. Får börja så här. Om historien om bibeln skrevs sanningsenligt så skulle Jesus vara en kvinna! Finns väl ingen som har lidit så mycket för mänskligheten och mannen som kvinnan. Bibeln och allt detta skit är skrivits för att mannen ska ha sin självömkan och få sin förlåtelse för sina synder. Skydda kvinnan och tro på slumpen.

Av Jammar. - 21 september 2018 06:17

Gryning och sex grader och ska visst blåsa i dag. Kokade rödbetor i går ska vara bra för trycket? Får gå på affären och köpa kalvsylta efter klämbortagningen och fira med sylta, rödbeta, kokt potatis och en Öl såklart. Ska bli skönt att få slippa gördel och bandage.

Av Jammar. - 20 september 2018 17:09

 

Av Jammar. - 20 september 2018 06:28

Djurmisshandeln inom den kapitalistiska fritids sysselsättningen fälttävlan med häst fortgår! Hästar blir avlivade och skadade varje år men ändå fortsätter man med denna fruktansvärda djurplågeri sysselsättningen!

Av Jammar. - 19 september 2018 06:36

Goder morgon mulet och 12 grader ute. Vakna efter en orolig natt med klåda på magen, det läker bra säger man visst? Vakna med att känna att allt funkar som det ska och då menar jag allt! Dragit ner kaffet till två koppar och så äter jag en ruta choklad, ska visst va bra för trycket. Annars så har jag inte några fler funderingar jo ska åka till en trädgård i dag och köpa rödbetor ska också va bra för trycket.

Av Jammar. - 18 september 2018 04:22

Mörker och fem grader här i mellersta delen av landet! Har mått illa av blodtrycksmedicinen men hoppas det är över nu? trycket var på 160-101 i går så det sjunker, var på över 200. Så har det varit ont i operations såret i magen, så det har varit några jobbiga dygn. Ska ta klämmorna på torsdag. Men hoppas det är över nu? Så tog jag sista blodförtunnande sprutan i går, har tagit 10 st. Så skönt att slippa dom, jobbigt att ta sprutor själv. Det är inte nått roligt att va sjuk! Skulle behöva en kram, får väl fixa en på dan ;) 

Av Jammar. - 17 september 2018 05:13

Den varma sommarens tragedier bland svalorna. Svalorna fick fler kullar än vanlig och så sent att de blev för sen till flytten, ungarna hann inte växa till sig. Och går nu en sakta död tillmötes. Så sent som i förra veckan kunde man se enstaka svalor på himmelen. Mörkt ute och sju grader.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards