Alla inlägg under september 2018

Av Jammar. - 6 september 2018 06:28

Moderater som delar ut försvarshemligheter till främmande makt är nog inte något nytt. Carl Bildt har varit misstänkt länge för att vara spion åt USA. Så sd partiets alla skandaler, senaste han som tycker socialdemokrater borde bli dödade i terror dåd?

Av Jammar. - 6 september 2018 04:46

Aldrig har jag mer tvärsäker på att det är slumpen som styr! Jag har lagt mitt liv i händerna på slumpen! Det är mörkt ute och åtta grader! I dag börjar resan mot ett nytt liv eller till det eviga mörkret. Ska in till sjukhuset på försnack innan operationen som är i morgon. Får visst åka hem i kväll de har ont om sängar på sjukhuset så får åka dit igen i morgon. Snart får man väl ett gör det själv kitt eftersom det inte finns några kirurger? Man får ett paket från landstinget med en skalpell sy saker Kallanka plåster och annat smått och gott.. Så ligger det ett kort i där det står"lycka till!"


Av Jammar. - 5 september 2018 06:29

Många kommer inte att acceptera en regering där moderaterna eller sd sitter! Minnet efter deras senaste vanstyre och omänsklighet som regerade, där vi hade åtta svåra år med hög arbetslöshet och försämringar i försäkringssystemen och plundringen av underklassen. Reparationen efter deras vanstyre har tagit sin tid. 


Av Jammar. - 5 september 2018 05:45

Lite moln på himmelen, lustiga moln och åtta grader ingen vind här på jorden, men på solen så uppmättes aktiva geomagnetiska förhållanden på Kp:4. i natt. Inget att oroa sig för! Så man behöver inte ha på sig hatten av aluminium. Ler..

Av Jammar. - 4 september 2018 14:43

Borde inte blogga nu eftersom jag befinner mig i någon typ av lyckorus. Det är ett underbart höst väder och är så glad för att jag bor i en trevlig by med så många trevliga människor och vackra flickor.

Av Jammar. - 4 september 2018 07:48

Nya mätvärden visar på höga halter i vildsvinskött! Så de som vill ha kvar kärnkraften undrar om de bor i närheten av kärnkraftverken!

 

Av Jammar. - 4 september 2018 05:35

Solen har inte gått upp ännu det är tidig gryning så att säga. Det är varmt 14 grader. Kaffe och på med hörlurarna och låter musiken strömma in i hjärnan och låter mig falla i trans. Tar en liten stund till eftertanke.  Så går tankarna till Idlib i Syrien (en autonomt anarkistiskt område som har utropat sig självständiga)  Där troligen en ny humanitär tragedi kommer att ske. Där bor flera hundratusen civila. Där väntar Iran Ryssland Syrien. USA lär väl också vänta på att få bomba och anfalla. Slakten på kvinnor och barn gör krigsherrarna tillfredsställda. Varför ska det va så svårt att låta folk få leva som de vill?

Av Jammar. - 3 september 2018 19:21

sd partiet blir mer och mer impopulär bland vanligt folk. Man hör mer av, de kan man inte rösta på nynazister hela bunten ju. Yttrandefriheten är i fara och en massa nazistiska virrpannor som ska styra går ju inte!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards