Alla inlägg under oktober 2018

Av Jammar. - 27 oktober 2018 13:53

Bravo och underbart! Han har äntligen fått ordning på musiken, det var en fröjd att se han på isen i dag! Sorry så har jag inte hittat nått klipp. Men det var en fröjd att se. Han ligger trea efter korta programmet just nu. Jo jag fann klippet, titta och njut!

Av Jammar. - 27 oktober 2018 13:13

Då är par korta programmet klart. Nya par i helgen och betydligt bättre åkning. Nästan inga rovor sattes mot för förra helgen då isen såg ut som en rovåker. Bäst var nog? Svårt Kinesiska paret var bra. Få se i kväll då fria åkningen ska ske. Nu så blir det herrar och svensken Alexander ska va med..


Av Jammar. - 27 oktober 2018 09:02

Mina fina pelargonier. De lyser upp så här i förvintern, för vitt har vi på backen kolla nere i högra hörnet. De brukar göra så här och blommar hela vintern, så klipper jag ner de i februari till nya skott. 

 


Av Jammar. - 27 oktober 2018 07:50

Minus två grader, gryning och vitt fortfarande på backen. Ska väl ut på promenad när det har blivit ljust, gå på affären och kolla på lite snask, på bolaget och köpa några öl så hem och kolla på konståkning. I helgen är det från Kanada, det var par korta program och herrar korta i natt. Kollar på play, orkade inte vara uppe i natt.

Av Jammar. - 26 oktober 2018 04:44

Noll grader och vitt på backen. Ska väl ut och gå senare och om snön ligger kvar så får man väl ta en bild.  Denna tidiga morgon stund somna tidigt och vakna tidigt, trist eftersom dagen blir så lång. Men har det ok nu, dricker kaffe med macka och tänt ett ljus. Lyssnar på musik, självklart med hörlurar eftersom kl är bara 05.00 Så är jag ute och kollar efter bilar på den begagnade marknaden, svårt att hitta nått som passar. Ska ha en mindre bil nu manuell växel låda och bensin. Bil för mig är nått man transporterar sig mellan två punkter A till B. Skiter i hur den ser ut. Bara den funkar bra!


Av Jammar. - 25 oktober 2018 08:39

En grad och gryning med lugnt väder en så länge? Har inte så mycket att skriva om? Eftersom jag har fullt upp med att tänka på annat? Hör hur vaktmästaren går med lövblåsaren, bättre väder i dag. I går så blåste det så alla löven blåste tillbaka såg ganska komiskt ut! Får börja om idag. He he.. Jo i natt vakna jag till kl ett och tokskratta? Funderar på om det är blodtryck medicin? Brukar vakna med ett annat övertryck också.


Av Jammar. - 24 oktober 2018 06:43

Noll grader och mörkt ute och blåser, så kom de första snöflingorna i går men det var ytterst lite. Sålde vägsalt för 140 gånger mer en vad det kostar? Vi skattebetalare blev blåsta på 50 miljoner. Undrar hur de som har köpt saltet känner sig nu, blåsta, eller så var de med på bedrägeriet?

Av Jammar. - 23 oktober 2018 08:04

Hon ska inte vara med i canada men kommer förhoppningsvis till Helsingfors 2-4 November. Hoppas svt sänder. 


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards