Alla inlägg under oktober 2018

Av Jammar. - 23 oktober 2018 07:31

Ja hon ska visst vara med nu till helgen i Kanada. Hon är nog den första som har gått över till att tränas i ett annat land. Ja det ska bli mycket intressant att få se henne. Hon var skadad så jag hoppas hon kan tävla nu.

Av Jammar. - 23 oktober 2018 06:50

Ja det är en grad och mörkt ute men det blåser inte ännu? Ja nu har han fått totalt hjärnsläpp Trumpen! När resten av värden ska rusta ner så ska Trump ha mer kärnvapen. Hoppas för livets skull att han inte får trycka på knappen till alla kärnvapen! De måste ha nån typ av vårdare som ser efter Trump så han inte gör nått dumt! Trump skulle nog kunna sysselsätta en hel psykolog konferens i fler veckor.

 


Av Jammar. - 22 oktober 2018 08:02

Konståkning. Damernas fria program där japan tog de två första platserna och Ryssland blev trea.




Av Jammar. - 22 oktober 2018 06:41

Tre grader och tvär mörkt ute. Äntligen så ska EU göra lite nytta och förbjuda plast artiklar. Att det ska vara så svårt att förstå att plasten bara ställer till med elände för naturen. Om folk hade frivilligt ställt upp med att minska på plast slösande så  hade vi sluppit förbud! Bara en sån enkel sak som att ha en tygkasse när man handlar. Heja för minskad plastanvändning!

Av Jammar. - 21 oktober 2018 09:08

Sex grader och ingen vind men mulet. Konståkningen vanns av ett ryskt par och tvåa blev också ett ryskt par. Tvåan snubbla men var det bästa paret.



Av Jammar. - 20 oktober 2018 22:09

Sitter och tittar på konståkning och nu ska paråkningen fria programmet live. Såg korta programmet nyss i repris och blev inte så imponerad, ryssarna leder inför det fria programmet alla par föll. Det visas på eurosport 2.


Av Jammar. - 20 oktober 2018 09:52

Ja vad säger man även med ett fall så gapar man i beundran av dessa ryska åkare som hoppar och åker skrikor så man bara gapar. Hon är ju bara 14 år. Med musik från filmen femte elementet! Undrar om hon har klippt håret till denna vinter?

Av Jammar. - 20 oktober 2018 08:04

Fyra grader mulet och ingen vind. Känner mig pigg och glad! Blodtrycket är nere på normala 145-90 från 217-115 på sex veckor. Bra jobbat om jag får säga det själv. Ska snart in på efterkontroll då lär väl läkaren ramla av stolen i beundran! Och från 110 kg till 100 kg på samma tid, jag är lång! Skönt att kunna knäppa kavajen och kunna ha kläder från förr. Magen mår bra men är less på gördeln som jag ska ha tills jul. Skulle kunna sätta in en bild på maggördeln och ärret som är så fint så! Det är från naveln och upp mot mellangärdet. Så har jag ett nät mellan tarmarna och bukväggen.  Men så roligt ska vi inte ha! Funderar på nätet om det är av metall, och om det piper om jag går igenom en säkerhetskontroll?

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards