Alla inlägg under oktober 2018

Av Jammar. - 17 oktober 2018 09:31

Titta vad jag hitta! En helt ny Alina knappt man känner igen henne lite knackig i hoppen men musiken passar alldeles utmärkt och tuffa kläder!

Av Jammar. - 17 oktober 2018 06:33

Nio grader och fortfarande mörkt! Så happy canada i dag! Kul med han artisten som försov sig när han skulle träffa adeln. Jag brukar också skylla på försovning när jag inte vill.


Av Jammar. - 16 oktober 2018 07:11

Tre grader och fortfarande mörkt ute! Utsläppen av miljögifter ökar så länge kapitalisternas marknad får styra. Om något ska ske med klimat förbättringar och en sundare friskare miljö så måste kapitalistmarknads tänket bort. Dessa blodtörstiga borgare och kapitalister förstör våran jord!

Av Jammar. - 15 oktober 2018 07:16

Vettigt att han den lilla höger rasistiska kapitalist fjanten gav upp med att fixa regering! Hur fan han kunde tro att han kunde fixa regering måste bero på storhetsvansinne. Han må ha nötter i skallen två st, den ena rasist och den andra kapitalist. Och de är inte sams. Vad hans påhitt kostar oss skattebetalare är nog miljoner! Nog om detta! Det är fortfarande varmt här 10 grader här i mellersta delen av landet!

Av Jammar. - 13 oktober 2018 09:52

Det är 15 grader och mulet? Sommar värme i oktober?  Nått är galet så sant som det är. Undrar hur vintern ska bli? Lite knäppt för de som redan har satt på vinterdäcken. Brukar va vanligt med minusgrader här nu. I mitten av landet. Det skulle kunna drickas kaffe ute i dag.

Av Jammar. - 11 oktober 2018 07:13

Noll grader och ingen vind. Ja vintern knackar på dörren och vill in! Inge fel i det eftersom alla dessa härliga vinter sporter börjar som är mumma för sport intresserade som jag. En av vinterns godbitar är konståkningen och dessa ryska hoppmaskiner som har gjort konståkningen till en sport! Inget fjanterier  åkning utan kraftfulla hopp som kräver både styrka och träning! Kan man snacka om sport! Ska bli intressant att  följa Zagitova och Medvedeva. Så kommer det väl nån ny hoppmaskin? Såg en långhårig flicka på junior EM  tror hon hette Alexandra ja det ska bli en fröjd att få se henne!

 

Av Jammar. - 11 oktober 2018 06:28

September blev en mörk månad för den svenska arbetaren, tio st dödsfall! I år är det 35 st som har mist sina liv på arbetet. När ska politiker och näringsliv få upp ögonen och fingrarna ur röven och stoppa denna slakt på våra arbetare? Dessa profitkapitalister som ser kapitalismen som en ursäkt före mänskligt liv! Nu går dessa män i sina kostymer och slipsar i aphuset och sprätter och tror de är viktiga, men att stoppa dessa dödsfall klarar de fan inte av! Tjabbla om vem som ska ha makten tycker de är viktigt och slösa på våra skatte kronor! Störst parti ska ha makten, störst går först! Nog om detta!

Av Jammar. - 9 oktober 2018 07:24

Teleskopet är satt i felsäkert läge. Så ska va tills ett nytt teleskop skjuts upp om några år. Så är nog bensin och dieselbilar ett minne blott om ca 20 år! Ja det är bra att dessa miljöförstörande objekten försvinner.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards