Alla inlägg under februari 2019

Av Jammar - 5 februari 2019 14:17

Första dagen i Åre. Totalt fiasko, dåligt med publik och svt kommentatorer som bara längtar efter att få gå på nån restaurang och får ta nån öl och få mat gratis. Det skulle va mer spännande att få pussa sin egna syster. Överklass ungarna presterade inget. Måste vara trist för dom att veta att det skulle va flera hundra som var bättre en dom, om de hade samma ekonomiska förutsättningar. Tror den bästa Svenskan var 20 och resten körde ur. Ja ja sådan är kapitalismen! Slicka USA i röven och gå på krogen.

ANNONS
Av Jammar - 5 februari 2019 07:45

Ja i dag så börjar det stora kapitalistiska pyramidspelet i Åre! Undrar hur många småföretagare som inte kommer att få betalt och måste gå i konkurs? Eller hur många av de ungdomar som jobbar, som inte kommer att få betalt? Detta VM. De som är i toppen som skistar  kommer att tjärna pengar på de godtrogna omdöme.

ANNONS
Av Jammar - 5 februari 2019 07:24

Stockholms mode vecka borde köra en mer naturell uppvisning som detta you tub klippet. Så skulle de få fler besökare?

Av Jammar - 5 februari 2019 06:39

Ja kineserna firar nyår i dag så grattis Kina! Eller vad man säger? 18 grader kallt ute men lugnt, och 20 grader inne. Har inte skruvat på elementen. Ja så tillbaka till Kina! Läste att kinesiska armen har ca 9 miljoner kvinnliga soldater. De får gladeligen komma och ta mig och kränka mina rättigheter.   jag kan ta hand om det. Bara jag som har stake för det! olala.. Trycket 148-114 p79 det är ju lysande.

Av Jammar - 4 februari 2019 13:48

Du var så vacker i dag!

Av Jammar - 4 februari 2019 06:42

Mode vecka i Stockholm i kris! Ja när man tittar på modeller och folket som jobbar så skulle de behöva flera tunnor med antidepressiva mediciner. Eller läggas in för avgiftning för missbruk, användning av droger. Så har de snott min ide om att ta gardin tyger och sy kläder av. Kan de inte hitta på nått eget?

Av Jammar - 4 februari 2019 05:50

Minus 14 grader och lugnt ute. Tittar ut och det har nog kommit 10 cm snö i helgen. Och det är ju inte så farligt. Ska va minst en meter då kan man börja gnälla. Och tempen ska minst va 28 minus. Tror att Svensken har blivit väder gnälliga. Om man läser tidningar så lyssnar på vinteridrottare.. Tryck 168-123 p71 och det är ju ok?

Av Jammar - 3 februari 2019 17:37

Sitter och kollar på curling sve och korea damer och det ser ut som om olympiamästarna svenskorna åker på stryk av ett ungt okänt Korea lag.  De borde ha kontaktat satan?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se