Alla inlägg under februari 2019

Av Jammar - 3 februari 2019 16:19

Sovit mesta delen av dagen och känner mig faktiskt piggare. Om det är för att jag sålde själen till satan? Fick sju önskningar. Tittar ut och det har snöat i dag också, tur man bor i lägenhet. 11 grader kallt ute och 21 grader inne. Helt perfekt!


ANNONS
Av Jammar - 3 februari 2019 06:37

Minus elva grader och lätt snöfall. Tryck 148-111 p77 och det var bra. Det är väl för att jag sålde min själ till satan för sju önskningar i natt? Men jag kommer inte ihåg att jag önska nått om trycket? Det blir en dag i soffans täcken i dag med tven.

ANNONS
Av Jammar - 2 februari 2019 23:56

Vakna och är totalt täppt! Och inte fick jag se nått sött heller.. Ja vissa dagar är bara skit. Men tur är väl det eftersom är man sjuk så ska man vara själv så man inte smittar ;) Och inte nån jäkel som tycker synn om mig heller. Tjo. Och inte nått ovanligt att raportera bara nio grader kallt och inte snöfall. Trycket ok 159- 115 inte ens underlivs trycket är högt. Jäkla tråkig sjuk dag. Missade att få träffa anarkist systrar också.  Funderar på om man ska sälja själen till satan för sju önskningar?

Av Jammar - 2 februari 2019 15:56

Pussy Riot är i Stockholm och skulle bli bjuden att få se dom om jag inte vore så förkyld. De är en konstnärsgrupp från Ryssland som gör det svårt (helvete) för den nya kapitalismen och potin! Det skulle ha varit otroligt roligt att få träffa dom!

Av Jammar - 2 februari 2019 08:26

151-126 p70 jaha högt undertryck i dag. Om det är underlivs trycket? Ja vad skönt att det är snart ljust ute och kl är halv nio på morgonen. Undrar varför Telia tog bort FOX en av de bättre kanalerna för mig. Och nu får man inte se The Orville och det var en serie som jag gillade! De har väl kunna tagit bort femman eller fyran istället!

Av Jammar - 2 februari 2019 07:10

Tio grader kallt och lätt  snöfall, det har nog kommit tre cm i natt. Och så har de inte plogat nått här inne i bostadsområdet. Och det är ju bra så grin kärringarna håller sig inne, för de är ju rädda för snö. Ja jag måste ut på byn och handla i dag. Måste väl ha nått gott från bolaget, det finns ju ibland nått sött där.

Av Jammar - 1 februari 2019 17:56

Ja att vackra kvinnor med blixtrande ögon förlänger livet! Blötsnuvan (krimen) vill inte riktigt ge sig, ligger en stor hög snytpapper på soffan. Legat och småsovit hela dan i dag och trycket är ok 160-118 p72.

Av Jammar - 1 februari 2019 06:20

Minus tio grader bara i dag ute och lugnt. Tryck 160-110 p100? Jaha. Vissa mornar smakar kaffe alldeles utmärkt. Åt fisk i förgår och gjorde en fisksås med fisk rom i så det blev lite sånt på mackan i dag och det smaka alldeles förträffligt. Har slutat att bre mackorna med smör utan använder spenat blad istället. Man sover inte så bra när man är täppt i näsan så det är lite trögt i dag. Tur att det inte händer så mycket i dag. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se