Alla inlägg under februari 2019

Av Jammar - 23 februari 2019 15:50

Fan vad jag hatar idrott inget har gått bra i dag. Jag behöver vård och terapi. Ett jäkla motorblock lag från Karlstad spöa Östersund med 3-2 nu är det kört för Europa spel.. Och de svenska skidåkarna är på vm och åker på tur. De kan ju grilla korv och dricka varm choklad i spåret.

ANNONS
Av Jammar - 23 februari 2019 12:24

Svenskt spanings plan flög otroligt nära ett ryskt plan över internationellt vatten. De hade glömt kikarna hemma så de fick köra otroligt nära för att få se. De hade hört nått rykte om att det fanns brudar i det ryska planet?

ANNONS
Av Jammar - 23 februari 2019 06:40

Minus en grad och lugnt ute.  Trycket är 131-97 p75. Det är ju ok. Har snart ätit de nya pillren i fjorton dagar och nä det funkar inte så bra har biverkningar. Ja får fundera mer och vänta ett tag till och se. Mycket att se på tv i dag, sport så att säga inget konformistiskt Vasalopps jippo eller melodifestival blää. Nä fotboll Östersund FK kl två i dag Spelar mot nått lag söderifrån.

Av Jammar - 22 februari 2019 08:39

Ja nu har man sett jätte bin för första gången på 38 år 6*4 cm stora är de stora krabaterna. Man kunde nästan ha de som husdjur hemma? Undrar vart man köper sådana?  

Av Jammar - 22 februari 2019 07:48

Satt krasse och trodde jag mist mina gröna fingrar. Det hände inte ett smack på 14 dagar men plötsligt så exploderade det. Detta med att fukta som det stod på påsen funkade inte utan man måste dränka fröna.  Snart kan man äta det.

Av Jammar - 22 februari 2019 07:02

Minus tre grader och lite blåst ute. Tryck 135-104 p91 Har haft flera tryck fall de sista dagarna nu, måste väl ringa läkaren igen nån dag? Så har man svårt att smälta skidorna i går, damernas sprint final. Kunde ha blivit trippel på pallen om de inte sjabblade, Ja ja..

Av Jammar - 21 februari 2019 07:37

Kapitalisterna utmärker sig nu åter, nu med tvätt av pengar i banker. Sjukvård skola går miste om miljarder i skattepengar som de psykopatiska kapitalisterna fifflar med. De lär väl alla klara sig utan några påföljder eftersom det finns en motvilja hos domare och åklagare att inte döma någon från den egna klassen.

Så de kristna prästerna som gör ett försök att skylla alla sexuella övergreppen på homosexualitet. När det är flest  kvinnor som blir drabbade av de kåta prästjävlarna. Ni bara visar vilka kräk ni präster är.


Av Jammar - 21 februari 2019 07:04

Minus sex grader ute och lugnt här i mellansvenska delen av landet. Ska visst blåsa och snöa i dag? Tryck 131-107 p71 i går mitt på eftermiddagen var jag nere på 111-88 första gången under mina mätningar det var så lågt och alla lampor lyste gröna. Annars så har de varit tvär röda och nu gula. Trycket lär väl stiga under sprinten i dag?


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se