Alla inlägg under februari 2019

Av Jammar - 15 februari 2019 06:52

Fyra grader och det blåser. Det har nästan varit storm här i natt i mellan sverige. Tryck 142-108 p70. Ok men underlivstrycket är högt men det brukar vara det på morgonen, det är nått jag alltid har haft.. tjo..

ANNONS
Av Jammar - 14 februari 2019 17:43

Det är nära på pinsamt att lyssna på kommentatorerna från SVT som bara klagar över allt tex vädret. De har väl suttit för mycket på operakällaren. De får nog gratis mat och kröka i Åre också. Men det är ju nära att det blir den största katastrofen för överklass ungarna som åker utför i förorten till Stockholm ÅRE.

 

ANNONS
Av Jammar - 14 februari 2019 14:58

Ynklig och feg präst i Åre bad kapitalisternas kung i Åre om förlåt. Efter bråket om choklad medaljerna som delades ut på medaljutdelningen. Där kyrkans personal blev bortjagade. Vilken mjäkig präst som inte ställer upp för kyrkans personal!


Av Jammar - 14 februari 2019 09:08

Svenska kyrkan delade ut chockad medaljer med att alla är lika värda under medalj utdelning. Men se det fick de inte enligt VM bolaget i Åre. Så de blev bortjagade. Så prästen fick skriva ett brev till Åre bossen och be om förlåt? Ja kapitalismen?Av Jammar - 14 februari 2019 08:44

Äntligen en minister som tar tag i detta med spelreklam. Hoppas han får bukt med skiten, jag får minst 30 st spampost varje dag från spelbolag  och det lustiga är att jag har aldrig spelat. Och kommer aldrig att göra det heller. Så är man otroligt less på att se dyngan på tv. Man undrar om kändisarna som ställer upp på att va med i reklamen får sina spelskulder borttagna om de ställer upp?

Av Jammar - 14 februari 2019 08:14

Va tusan är alla hjärtans dag jo ett nytt kapitalistiskt påfund så vi ska köpa köp köp köp..  Chokladaskar i hjärtform och guldsmeder som erbjuder rabatt på allt som har hjärtform? Om vi behöver tänka på nån så vill jag bestämma det själv, inte nån kapitalistiskt egotrippat där man måste köpa nått. Det är så utstuderat jäkla dumt så man bryter ihop.. Är det bara jag som har upptäckt bluffen med detta kapitalistiska påfund där man kan köpa sig till en omtanke, så slipper du sedan?   

Av Jammar - 14 februari 2019 07:39

Sex grader varmt och lite vind och det töar bra ute. Tryck 138-105 p75 men då har alldeles nyss tagit pillren, sov ganska länge har nyss vaknat. Vakna till en totalt utflippad dröm där jag var i Indien och kollade på vintersport bla ett konståkare par där båda var män, ena hetta babba. Så utförsåkning där publiken sprang omkring bland käpparna under åkningen. Det var skithäftigt. 


Av Jammar - 13 februari 2019 16:00

Ja det blåser småregnar och det är 4 grader varmt. Har legat och sovit och trycket är  133-95  p65? Det är ju helt perfekt. Men sover för mycket. Hoppas att tröttheten försvinner med tiden? Det är ju bra piller, de gör sitt jobb. Läste också att Eminem inte fick polarpriset, trist.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se