Alla inlägg under februari 2019

Av Jammar - 11 februari 2019 07:09

Ja de styrande pratar om att det delas ut både ris och ros. Ja de rika får ros och de fattiga får ris. Det finns inga förbättringar alls för de fattiga, de rika får otroliga skattesänkningar och andra förmåner. Så är verkligheten nu när en höger social regering styr.

ANNONS
Av Jammar - 11 februari 2019 06:39

Minus fem grader och lugnt ute. Men det ska börja blåsa. Och vm i Stockholms förorten Åre där bortskämda överklass ungar tävlar i utförsåkning, som är ett fiasko hittills kommer att få ännu fler problem. Trycket är 147-117 p87 och det är väl ok? Men ska sanningen komma fram så har jag tagit piller. Efter tillrättavisningen av min vän i går inte skäll (det går inte att skälla på en anarkist det är totalt lönlöst) så var det nog lika så bra det? Ska ringa till läkaren i dag också.

 


ANNONS
Av Jammar - 10 februari 2019 15:56

Det har varit en fin dag i dag med sol och plus fyra i solen. Otur att man hade tvättstugan. Så har jag pratat med min vän och har fått en skarp tillrättavisning om att jag måste ringa till läkaren i morgon. Måste göra nått åt trycket. Just nu var det hyfsat 165-116.. Jag kommer att ringa i morgon. Åhh va jobbigt. Men det är för min skull. Så man inte får nån jäkla hjärnblödning och blir nått kollo.Av Jammar - 10 februari 2019 07:38

Värna om värnskatten och utöka den! Den kapitalistiska ultra industrin gör så att arbetare dör och att arbetsförhållandena försämras. Fack för mindre att såga till om ta tex hamnarbetarna som inte får teckna egna avtal.  Aldrig har ojämlikheten varit så stor som nu Inkomstklyftorna har ökar fast politiker slår sig för bröstet och säger att vi har ett mer jämlikt land nu? Björklund den avgående partiledaren för liberalerna var med och skapade ett mer ojämlikt samhälle. Vi får aldrig glömma att brunhögern och ny liberalismen med kristna stollar gör allt för att de rika ska bli rikare.

Av Jammar - 10 februari 2019 06:33

Noll grader ute och det drar lite. Det har snöat några cm snö i går och natt. Vakna som vanligt av snöröjarna. Trycket är 171-114 p83 Ja trycket är högt men jag känner mig pigg och glad. Få se om man sätter sig vid symaskinen ett tag?

Av Jammar - 9 februari 2019 07:42

Minus tre grader och lugnt ute. Tryck 159-122 p86 ok. Känns lite bättre i dag eftersom ÖFK vann i går kväll mot Rostv med 4-2. Något i sport värden som har gått någorlunda bra annars så är det bara skit på den fronten!

Av Jammar - 8 februari 2019 18:21

Och nästa helg börjar svenska kuppen mot Halmstad. hemma med snön, hur ska det gå?

Av Jammar - 8 februari 2019 17:55

ja de spelar bra i 17 grad värme och 35 min kvar. Heja Östersunds FK.. Och straff för ÖFK Och 3-2 till ÖFK

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se