Alla inlägg under februari 2019

Av Jammar - 8 februari 2019 17:15

VM i åre är inget att titta på utan mer intressant är ÖFK som spelar just nu i Marbeja men ligger under med 0-1 mot Rostov, nä det blev just nu 1-1 innan period paus. ÖFK är själen hos oss Jämtar och döden för Stockholms med adeln och överklass.. Älskar detta lag ÖFK.. Själen för oss Jämtar--

 

ANNONS
Av Jammar - 8 februari 2019 16:15

Jaha ny dag och ett nytt fiasko. Förorten till Stockholm Åre är en katastrof för Jämtland och Östersund nästan ingen skattar här och de gör allt för att förstöra för skidskytte staden Östersund. Överklass ungarna presterar nästan inget alls, utan är bara linslusar framför kameror.


ANNONS
Av Jammar - 8 februari 2019 06:56

Minus 2 grader och lugnt, det lär väl börja blåsa snart? Det brukar göra det när temperaturen växlar, vi får väl se. Trycket 166-117 p89 blää.. Förkylningen vägrar släppa, tjurigt. Kände mig bättre i går så var in till stan, det skulle jag inte gjort så blev det några öl till kvällen och det var nog inte så bra heller.

Av Jammar - 7 februari 2019 16:11

Nunnor blev sexuellt utnyttjade av kristna präster. Präster inom kyrkan har sexuellt utnyttjat nunnor så expeditionellt så att kyrkans överhuvud påven ber nunnorna om ursäkt. Nunnor har fått ställa upp som sexslavar för kåta präster och enligt påven så förekommer det i dag också.


Av Jammar - 7 februari 2019 07:07

Att kritisera de kristna stollarna för att försämra rätten för kvinnor att få bestämma över sin egna kropp. Ja det väcker ilska hos stollarna. Denna blev nedriven efter några dagar och sedan förföljs och trakasseras man för att man tycker att det är självklart att kvinnor ska få bestämma över sin egna kropp. Man får väl snart ta kontakt med SÄPO och be om att få låna en skottsäker väst?

 

Av Jammar - 7 februari 2019 06:26

Minus åtta grader och lugnt ute. Blir nog så att jag bör åka in till stan i dag. FI är snart lika stora som liberalerna eller liberalerna är snart lika som feministerna. Trycket är 169-121 p74. Så är det mörka tider för den arbetande klassen sex döda under januari i år är det 9 st och 58 st döda under 2018. När ska detta vansinne upphöra bara för att den kapitalistiska klassen ska bli rikare.

Av Jammar - 6 februari 2019 15:59

Seg förkylning och jäkligt jobbig. Det kliar och jag snyter och nyser stup i kvarten. Om man kunde ha feber så man låg totalt däckad ett par dar och sedan var det över. Det är som om man hade en rasistisk finne i röven.


Av Jammar - 6 februari 2019 06:27

Kallt i dag minus 17 grader men lugnt! Fortfarande krimen så det blir att vara inne även i dag. Tryck 163-118 p60 tja.  Trump mur mannen Muren har redan kostat miljarder dollar fast den inte finns. Skulle vara bättre att dela ut pengarna till alla fattiga i Latinamerika. Så skulle ingen vilja till USA. Och fortfarande nämns inget om vapen som smugglas från USA till Latinamerika.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se