Alla inlägg under mars 2019

Av Jammar - 4 mars 2019 16:39

Bananer viktigare en människas liv. Arbetsköparna försöker få sympatier genom att hota med att det inte kommer att finnas bananer i handeln. Strejken handlar om att få ha skyddsombud i hamnarna. Hamnarna är en mycket drabbad olycksplats och där arbetare blir skadade och har dött och nu vill man försvaga arbetarnas skydd med att utestänga skyddsombud och göra det mer arbetsköpare vänligt där en arbetares liv inte är mycket mer värt en en banan. Tror vi avstår från en banan för att rädda en arbetares liv!


ANNONS
Av Jammar - 4 mars 2019 12:35

Ja hemma från stan och det gick otroligt bra. Lite lätt snö och skönt vinterväder, tror skidskytte folket ler just nu åt vädret. De vill åka på konstsnö men det ser trevligare ut med vitt omkring. Men den stora underbara behållningen var att när jag klev in i en affär så hördes det några underbara bekanta toner i högtalarna och det var Thin Lizzy Boys are back in town. Såg de faktiskt de på hovet på 80 talet. Men en ung kvinna kom fram och frågade om jag mådde bra? Det var säkert en hästjazzare eller danstjosan. Hon fattade inte att jag njöt av musiken. Hon var nog mera hjärndöd?ANNONS
Av Jammar - 4 mars 2019 07:56

Minus sex grader och vitt på backen nån cm, vakna av snöskottare. Tryck 146-109 p67. Känner mig så stressad eftersom jag måste in till stan i dag. Och bra att de börjar se morden på arbetsplatser som i år redan är 20 st! Och så vill de försämra arbetsmiljön och strejkrätten som kan rädda liv. Man måste kunna klämma åt arbetsgivare organisationer. Ge den arbetande klassen mer makt!

Av Jammar - 3 mars 2019 15:42

Sitter och tittar på fotboll från Östersund och det snöar ganska bra. Planen är nästan vit. ÖFK leder med 1-0 mot Sirius Uppsala laget, men det spelar ingen roll eftersom de gäller inget. Det är snart halvtid.

Av Jammar - 3 mars 2019 10:34

Man tror inte att det är sant. En svart 22 årig man i USA sköts av polis eftersom han använde mobilen och polisen trodde det var en pistol. Polisen sköt han med åtta skott och alla klarar sig från åtal eftersom han pratade i mobil.

Av Jammar - 3 mars 2019 08:26

Minus fem grader och ca 5 mm nysnö så pass så det är vitt. Tryck 142-96 p80. Funderar på om man ska raka skallen i dag?

Av Jammar - 2 mars 2019 07:04

En grad och blåst. Tryck 132-103 p86.

Av Jammar - 1 mars 2019 06:41

Minus två grader och lugnt ute. Nästan inte nån snö kvar bara is. Prata med nån som skulle åka Vasalopp på söndag i södra delarna av landet. Rädd för att det bara är nån typ av snöisförhållande..  Tryck 135-108 p77. Ja allt är väl ok utom biverkningarna av pillren. Känner mig på humör i dag. Om man ska lägga in en stöt?


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se