Alla inlägg under mars 2019

Av Jammar - Fredag 29 mars 06:03

Man gnuggar sig om ögonen det är sju grader varmt, moln på himmelen blå svarta saker.. Tryck 137-103 p84. Att det är såhär varmt så tidigt på morgonen i Mars är ovanligt. Det var kallare på midsommar i fjol här. Ja så att bankmaffian suger.

ANNONS
Av Jammar - Torsdag 28 mars 20:37

Ja bankmaffian som blåser skattebetalarna på bidragspengar klarar sig alltid, som de fick under bankkrisen, får nu 75% av lönen i ett år och 21,5 miljoner i fallskärm. I stället för att få fängelse. En snattande hungrig kvinna som snodde en kött bit fick 2 år.. Det är skillnad på folk och fä. Man tappar ju moralen totalt. Man tror inte att det är år 2019.


ANNONS
Av Jammar - Torsdag 28 mars 16:50

En läcker brud men blyg. Vackra ögon och allt det dära. Rödhårig och snygga ben. He ;) Ja denna vår.. Såg att läkaren har ringt och vill proppa i mig en massa piller igen men som tur sov jag en skön eftermiddags lur..

Av Jammar - Torsdag 28 mars 07:07

Det är, det var!

Av Jammar - Torsdag 28 mars 06:26

Ja inget säger att man inte får strejka, det är en mänsklig rättighet. Bra att regeringen har gjort det besvärligare att strejka på laglig sätt för att få rättigheter. Så nu kan de vilda strejkerna åter bli lagliga. Så arbetarna får spöa skiten ur kapitalist utsugande arbetsköparna. Noll tolerans för mord, dödsfall och olyckor på arbetet.


Av Jammar - Torsdag 28 mars 06:01

Tre grader varmt och mulet och så ska det va hela dan. Tryck 140-107 p66 ok hyfsat. Så måste jag bara nämna det om kapitalist missbrukande bankmaffian det är ju solklart att de fifflar, kan sätta allt jag äger och har på att ingen kommer att få fängelse fast det är miljarder kronor de har tvättat bort. Om det är nån som åker dit så är det väl nån städerska? Brukligt är att man sätter dit de längst ner på hierarki stegen..

Av Jammar - Onsdag 27 mars 19:19

Funderar på att sluta äta kyckling efter man fick se hur slakt kycklingar misshandlas.

Av Jammar - Onsdag 27 mars 18:30

Ja efter en nästan sömnlös natt så har dagen sovits bort. Lagade lunch vid 12.00, pannbiff. Och det finns väl inget godare en att äta en spisbröd macka med kall pannbiff på. Vi säger spisbröd här, för brunt knäckebröd. Knäckebröd är för oss det röd gula frukostbrödet.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se