Alla inlägg under mars 2019

Av Jammar - 27 mars 2019 06:14

Fyra grader varmt och mulet. Trött som fan eftersom det har varit ett jäkla liv här i huset i natt. Om det är nån som har blivit sjuk eller dött? Det är nått som har dragits på golvet och hissen har gått i skytte trafik. .. Tryck 138-104 p78 Hyfsat bra, om man ska gå till läkaren i dag? Bra tryck så man slipper konformist läkarna, de tror inte på mina egna mätningar. Måste gå dit och det är en jäkla grinkärring som jobbar där, som jag inte tål eller vill höra gnället från. Hon tror hon vet bäst hon. Om hon fick som hon ville så skulle jag låsas in på nått kloster. Hon tror säkert att hon är min fru eller mamma?

ANNONS
Av Jammar - 26 mars 2019 19:58

Ja när jag var på väg in på affären så ramlade det ut en ung kvinnlig präst med kragen på sne och såg ut som hon hade sugit av nån där inne.. Vad mycket man kan va med om på en dag.. Men allt är sått och klart nu. Persiljan är viktigast eftersom den är så sen..

ANNONS
Av Jammar - 26 mars 2019 19:34

Tog en promenad till ett växtvaruhus och köpte frön på morgonen Så mäns mans står där och kollar och väljer så hör man ett jamande och den underbaraste kolsvarta kissen ville ha min uppmärksamhet så det blev ett jäkla kliande och snackande. Vi fann varandra direkt. Så när jag skulle gå hem så kom jag på att jag skulle till läkaren men orkade inte. Läkaren är en ung pojkspoling som knappt är torr bakom öronen och jäkligt stursk. Få se om jag går dit i morgon? Det är detta med blodtrycket. Gick in på affären och flörtade med kassabiträdet i stället.

Av Jammar - 26 mars 2019 08:04

Duvorna bygger bo i min markis. Det blir trist för dom när det blir sol och jag kommer att fälla ner den.

Av Jammar - 26 mars 2019 06:42

I söndags så blev jag så sugen på fläsklägg och rotmos (eftersom jag är anarkist så äter jag bara det jag blir sugen på) Men det blev en sån fin buljong och så spetsade jag med att även koka ett märgben det blev en underbar buljong. Köpte ett paket ärtor som fick ligga i blöt i 18 timmar.. En gul lök och två feffaroni och timjan.  kokade allt i en och halv timma.. Super god ärtsoppa utan en massa fläskbitar och svålar som brukligt är..

Av Jammar - 26 mars 2019 05:40

Vakna kl 05.00 och nu är det ljust.. Noll grader ute och vitt på backen, det var snöstorm i går kväll..Tryck 153-110 p65 Urk burk.. Och jag som ska till läkarn i dag, shitt.. Jag får väl hitta på något. Ja så ska inte nån behöva dö på sin arbetsplats, helst inte för att vuxna män ska leka krig.

Av Jammar - 25 mars 2019 19:03

Suck.. Att lyssna på arbetsköparna i arbetsplats olyckor där dödlig utgång är summan av inkompetens av arbetsköparna. Är det dummaste man gör.  Det är vad de vill.. Man ska aldrig tro på vad en militär säger. Nu. är det som gäller att en totalt oberoende undersökning tillsätts. Så att misstankarna som oftast är mord på arbetsplatser får utredas.. Ingen ska behöva dö på sin arbetsplats! Stoppa övningen och fängsla de ansvariga militärerna.. Inget lul lul nu..

Av Jammar - 25 mars 2019 17:47

Nu borde hennes arbetskamrater gå ut i en sympatisk strejk i 14 dagar för att hedra henne. Och anmäla arbetsköparna.. Majorerna och överstarna.. Den meningslösa militärövningen borde soppas omedelbart..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se