Alla inlägg under mars 2019

Av Jammar - Fredag 22 mars 19:55

Är så ley på alla brunhöger skitar.. På jämska är så ley samma som så less..

ANNONS
Av Jammar - Fredag 22 mars 19:10

Inte ska man låta brunhöger skåningarna idioterna förstöra humöret efter en sån fin dag då konståkningen gick så bra. Men att ge sig på barn är så otroligt fegt i min värd så man kokar innombords. Glömmer det nu Då Alina gjorde det hon skulle och det var som att få se en älva dansa fram på isen..

ANNONS
Av Jammar - Fredag 22 mars 14:18

Bravo bravo bravo Guld guld guld. Njuter av en bra tävling tack Alina....

Av Jammar - Fredag 22 mars 07:55

Ja nu ska vi visa tvivlarna vad vi går för.. Damernas korta program i onsdags så såg man två damer som nu jäklar ska det funka.. Alina, Evgelina.

Av Jammar - Fredag 22 mars 07:01

Minus en grad och halvgrå himmel. Tryck 146-109 p64 Tja.. Trött i dag. Efter all vårsolstånd;) Tur att det inte är nån konståkning förns kl 09.10 Damernas fria åkning.. Paråkningen i går var nått i hästväg! Allt som glimmar är inte guld, tänker man på när man ser hon Ebba Busch Thor. Nu när hon har tagit stegen in i brunhögern.

Av Jammar - Torsdag 21 mars 21:01

Ja paråkningen var underbar tidigt på morgonen så glömde man bort kaffet, Wenjing sui och cong han. Skakade om konståknings värden med ett nästan perfekt åk. Wow wow..


Av Jammar - Torsdag 21 mars 20:29

Ja han är en fantastisk åkare men kolla in efter han har åkt klart och alla gosedjur som kastas in. Det gick inte så bra men men final blir det.. Som våran Alexander..

Av Jammar - Torsdag 21 mars 19:46

En ung Schweizisk åkare som  med uttryck och känslor beskriver konståkningens vedermödor. Jag gillar verkligen hennes kläder svart och rött.. Duktig åkare men gjorde lite misstag. När hon har åkt klart och masken faller så lider man, i alla fall jag. Jag har inte hittat nått klipp utom på svt play..

Nått från Europa mästerskapen.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se