Alla inlägg under maj 2019

Av Jammar. - 2 maj 2019 21:51

Suttit och kollat på hockey och ser en en gång så blir det Stockholm ha ha ha! Frölunda tar hem SM guldet.. 6-2 till Frölunda och det är en minut kvar..


Av Jammar. - 2 maj 2019 08:09

Brunhögern (M SD KD) är bara en politisk sekt som Swingar med varandra men tappar i väljarstöd från de övriga så de lär bara förbli en sekt! Många som har gått över till KD tror (tror är ju KD grej) att de är med i nått mer städat? Men så är ej fallet. Se bara på förföljelsen från KD av de som inte har den rätta sexuella läggningen eller väljer att leva själva.

Av Jammar. - 2 maj 2019 07:00

Naturen och miljön gör otroliga vinster nu när planen står på backen så hoppas strejken varar länge och att folk tar tåget!

Av Jammar. - 2 maj 2019 06:16

Noll grader och det är vitt och fint på backen. Tryck 154-110 p61. Tur att man inte har hängt bort alla vinterkläder. Ja sitter och skrattar åt brunhögerns (M SD KD) ledare som blir sur om man kallar de för högerextrema hi hi hi...

 


Av Jammar. - 1 maj 2019 08:48

Allt har ett slut! Livet för allt levande slutar och börjar om igen. Som vi människan, djur och kusar osv. Växter likaså. Stenar och sånt har ett slut de också men det har inte hänt ännu? Jorden följer solen som dundrar fram i 800 000 km/h i en rymd som är full av svarta hål och andra planetsystem. Så en kollision är oundviklig och då blir allt till ett stoft, rubbet. Men utav stoftet så bildas det senare nya planeter och solar. Så börjar fack skiten om igen! Undrar hur många gånger det har hänt? Vi är kanske inne på det fjärde varvet? Vem vet?

Av Jammar. - 1 maj 2019 07:50

Finns det häxor? Hemliga kvinnliga sällskap där man dryftar sånt som man inte pratar så mycket om? Eller stickar, syr eller tillverkar saker som man har användning för att förtrolla män? Lär sig att blanda drycker som ger de makt över män?  Eller så skvallrar de över mäns hemliga kärleksliv? Smider planer och sånt. Börjar misstänka att jag har hamnat i nått sånt? Blir utnyttjad jag. 

Av Jammar. - 1 maj 2019 06:25

Fem grader och mulet ute. Det är inte söndag i dag det är onsdag. Förr var man altid ute och demonstrerade, nu är jag för bekväm eller lat. Tryck 154-108 p72. Visste ni att noshörningen hud läker snabbast av allt. Får de ett sår har det läkt till dan efter. 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards