Alla inlägg under juli 2019

Av Jammar. - 21 juli 2019 15:54

Var kom energin ifrån? Har tvättat städat och sytt manschett knapps hål på en skjorta städat duschen och tvättat draperiet. Så kuddar och täcke tvättat..  Lagat god mat och ätit i köket.. nu avslutas dagen liggandes i soffan framför teven med en öl.. Snart fotboll..

 

Av Jammar. - 21 juli 2019 09:03

Nitton grader halv grå himmel, och så har jag nog krökt på både tid och rum. Undrar om alltet uppstod i en big bang? Universum är ju oändligt. Ska försöka samla ork och kraft för tvättstugan snart. Måste verkligen tvätta, tvätt påsen är full..

Av Jammar. - 20 juli 2019 09:14

tjugograder och simpson himmel. Sov tills nu och är så sommar hög som man kan bli.. Sov minst 12 timmar i natt. Bra det eftersom jag ska jobba som inhyrd flörtare på en resturang i natt.. Ska göra gifta kvinnor glada och så att de har nått att prata om dan efter.. Ni vet såndna där tjej gäng som går ut och är odrägliga.. Det är bra betalt så man står ut.

Av Jammar. - 19 juli 2019 08:16

Nu torkar det inte så snappt eftersom rötmånaden har kommit. Hängde ut ett badlakan i går och den var knappt torr nu. Så lär man bli lite lätt illamående, kallar det rötmånads sjukan. Händer varje år.. Gäller att se till maten.

Av Jammar. - 19 juli 2019 06:21

Det är fjortan grader ute och nästan blå himmel.Tryck 148-115 p82. Fläkten som är nyinköpt har fått varit på hela natten, den viner men annars så är den tyst. Det kommer säkert att bli en varm dag i dag.. Det gäller att inhandla många öl så man kan släcka törsten i dag..

Av Jammar. - 18 juli 2019 18:22

Morden på arbetsplatser fortsätter att stiga, nu är vi uppe i 31 st bara i år.. Om det vore poliser åklagare eller militärer så skulle de skrika så de skiter. Men eftersom de döda är bara vanliga arbetare så sitter de som fågelholkar och petar navelludd. När ska detta vansinne på våra arbetsplatser sluta?

Av Jammar. - 18 juli 2019 05:34

Tretton grader och halvmulet.. Tryck 146-110 p62. Måsarna väckte mig tidigt det är några måsungar som är på gården och lever rövare.. De kommer inte ner till vattnet eftersom nån dåre har byggt ett hus i vägen. De springer fram och tillbaka men huset är hela tiden i vägen, nån gång så är de nån meter för att ta sig runt men då vänder de.. Frustrerande att titta på.. Bostadsområdet är byggt i ett gammalt träsk  som var ett fågelparadis.. Folk är irriterade på måsarna, måsarna var här först så det är bara att gilla läget.

Av Jammar. - 17 juli 2019 11:06

Ugnen är rengjord nu efter grillade revben och ugnsstekt potatis. Trodde man kunde rengöra en gång per år? Men fick höra av städerskan att man ska rengöra den efter varje gång..   

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards