Alla inlägg under september 2019

Av Jammar. - 27 september 2019 17:25

Höstbudget för de som redan har. Ja regeringens budget är mera till för rika stadsbor. Förtrycket mot den arbetande klassen fortsätter och slakten på arbetare som dör på sina arbetsplatser ökar. Polis och åklagare domare sitter och tittar på som fågelholkar medans slakten fortgår.Snart är döda arbetare uppe i 40 st i år. Rena vansinnet där kristna stollar lovar kalvstek i himmelen.


.




Av Jammar. - 27 september 2019 15:07

Moderat politiker som lever på riksdagsbidrag kallade undersköterskor för parasiter. Man får nästan slag. Han heter visst Gunnar Axen. Vilken jäkla idiot! Vad är det för jäkla folk som sitter i riksdagshuset? Jäkla brunhöger.




Av Jammar. - 27 september 2019 06:51

Fyra grader ute och ser ut att bli en fin dag i dag. Vakna vid fyra och känner mig mossig. Blir väl bättre av ett par koppar kaffe. Tryck 134-107 p76 ja ok. Det blir en helg i idrottens tecken, friidrott och konståkning. Så ska jag koka ärtsoppa i dag, har haft köttet (fläsklägg) i vatten i natt för av blodning och ärtorna har fått legat i blöt. Ska inte ha i så många lökar denna gång en eller två, brukar ha fyra fem sex. Ska bli gott.

Av Jammar. - 26 september 2019 19:52

Lite trög tävling hittills mycket snubbel och rovor satta på isen men men. Det blir nog bättre i nästa grupperna, ingen ryska har åkt ännu. Ingen från norden är med i denna tävling. Man måste kolla det kan komma ett super åk som förra helgen då japanskan och sydkoreanskan  slog till med dunder åk.

Av Jammar. - 26 september 2019 12:08

Så här blev byxorna sytt av gardin tyg köpt för 40 kr på röda korset. Sitter och funderar på fickor också så man har nått att stoppa snusdosan i.

 

Av Jammar. - 26 september 2019 08:01

50 år sedan. Vart tog de åren vägen?

Av Jammar. - 26 september 2019 06:48

Två grader och gryning med dimma. Tryck 139-104 p83 bra. Sitter nu i mina nysydda byxor och slurpar kaffe. Byxorna är en färgexplosion man blir glad av att ha de på sig. Har en expedit (som jag inte flörtar med) på affären som också syr, så va dit i går och fråga hur de satt och hon blev imponerad. Var tvungen att köpa några band till midjan. Så är det konståkning i dag Zagreb där är cirkusen i helgen.

Av Jammar. - 25 september 2019 07:02

Innersta tankar och rädsla. Jag är inte rädd för våld eller gängen här i landet eller brunhögern. Det jag är rädd för är att de kommer göra Greta illa. Såg nu på bilder att hon är starkare och större en Trump och den idioten går inte att lita på. Man får hoppas på att hon har ett bra skydd och att livvakterna eller säpo inte sitter och spelar kort om det händer nått med henne.



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards