Alla inlägg under november 2019

Av Jammar. - 8 november 2019 15:23

Det är bara att titta och njuta. Så underbart så. Från dagens tävling.

Av Jammar. - 8 november 2019 11:47

Kapitalistisk censur mot konståkning. Nu är de i Kina och åker all information är nästan blockerade av västerlännings censur. Men anarkisten hittar han. Dagens tävling blev så här i korta programmet.

 

Av Jammar. - 8 november 2019 06:54

En grad kallt ute och svart lugnt. Tryck 118-91 p95. Orkar inte skriva nått mer drack glögg i går., ska få lite kaffe nu. Brunhögern ser ut att spricka och det är ju bra.

Av Jammar. - 7 november 2019 16:43

Efter att KD har gått in i sjukvården och ska säkra invånarnas för en säker sjukvård utan köer och strul. Så har det totalt kollapsat utan mediciner på apotek och nu total haveri bland sjukhusens datorer. Saker som ska säkra operationer saknas. Fan för att bli sjuk i dag. Det är just snyggt.

Av Jammar. - 7 november 2019 15:30

När högerextremister åker till utlandet (Polen Ukraina) och får vapen träning då tittar brunhögern åt ett annat håll som de tre aporna (Ebba Jimmi Ulf) Det är just snyggt! Men är det en muslim som tittar på en kniv så skriker de så de skiter. Det är ett jäkla höger pack som landet har. Tycker man borde dela ut vapen till den arbetande klassen så de får försvara sig, eftersom polisen står på högerns sida.


Av Jammar. - 7 november 2019 07:14

Minus tre grader och svart lugnt ute. Tryck 113-91 p70. Wow. Kan va för kaffet och mackan med ägg och ansjovis som är så gott. Så har man på nytt hittat massor av mammutben. Undrar hur de religiösa stollarna tänker? För enligt de så har mammutar inte funnits. Så detta med sprängningarna mins hur det var på början av 2000 talet då polis och tull hjälpte högerextrema att bära in lådor av explosiva varor över gränsen. Det är väl dessa som används i dag.  Det är väl bara att kolla fraktsedlarna så ser man vilka som spränger. I dag finns det bra lagar för att göra det så inga ändringar behövs. Men så är det viljan och om man vill?


Av Jammar. - 6 november 2019 17:45

Bibeln och tusen och en natt är samma påhittade historier. Det finns ingen sanning i nått som står i dessa två böcker. Trist för de som har trott npå nått som inte finns men så är det. Och så har hon Ebba Tor flippat lös på muslimer totalt.


Av Jammar. - 6 november 2019 14:00

Nu är paltarna rullade och fläsket istoppat så nu ska det koka i en timme ca? Otroligt fina bollar i dag som stora fina tutta :). Bör nog ta en dusch nu innan maten, en kall..

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards