Alla inlägg under september 2020

Av Jammar. - 29 september 2020 06:59

Funderar på vad jag ska göra med flaskan med oljan nu? Lämna in, är inte att tänka på. Myndigheterna kan inte ta hand om detta. Flaskan ska kastas i en vulkan och närmaste vulkan som är aktiv är väl island? Får kolla upp det. Får starta en vandringsresa med stav och varma kläder? Det påminner om något? Sagan om ringen detta får bli sagan om flaskan. Myndigheterna lär väl jaga mig (Orcher)  Ska skaffa lite pålitliga vandrare som kan följa med.




Av Jammar. - 29 september 2020 06:16

Skulle fixa bort ringarna på bordet i går. Hitta en flaska träolja för tik från 80 talet. Ja ja på med skiten och tog lite extra eftersom det var många ringar. Satt och titta och vänta på att ringarna skulle försvinna. Och blev ju tvär sjuk så sjuk att jag trodde min sista stund var kommen. Ska man ringa efter hjälp eller. Man är ju anarkist så man kan klara sig själv. Men tänkte på oljan och min astma, så jag tänkte man ska öppna balkongen. Satt ute och flämta efter luft i några minuter och blev bättre. Har haft balkongen öppen sedan dess. men nu är det bra. Kolla på flaskan och det är en massa varning texter och figurer och är det från 80 talet så är det giftigt, det kan jag lova. 

 


Av Jammar. - 29 september 2020 05:52

Nio grader och svart ute. Såg ett program på tv i går från de som lever vid ekvatorn. Bla från ett ställe där man levde utan pengar eftersom de var totalt onödiga. Mat fanns i havet och i djungeln. Så kunde man odla. Ja jäklar. Ord som religion och arbetslöshet fanns inte, eller betala hyran och skatt, ägande. .. Och ingen var bigg boss.

Av Jammar. - 28 september 2020 17:03

Hålet i Estonia kan vara från vrakplundrare från Tyskland med miniubåt. Det var ju nått sådant på 90 talet.


Av Jammar. - 28 september 2020 09:18

Sitter och funderar på att skapa ett kapsyl bord. Less på ringarna av det som är varmt på bordet. Har efter en snabb beräkning  räknat ut att det skulle behövas ca 952 kapsyler för att täcka hela bordet. Vilken fylla det skulle bli om det skulle vara  klart tills i morgon. Får väl limma fast Ölkapsylerna efter som. Problemet är ju om man spiller så ligger det och flyter i kapsylen? Jag får lösa det..

 

Av Jammar. - 28 september 2020 07:05

Bra att pensionsmyndigheter jagar fuskare. Men de som snodde miljarder av de gamlas pensionspengar när tar man fast dom då? Myndigheterna har delat ut miljarder till riskkapitalister som bara har försvunnit bättre de hade köpt lottorader istället. Nu har vi ett pensionssystem som gör de fattiga ännu fattigare..  Pack är vad de är..

Av Jammar. - 28 september 2020 06:35

Nio grader och dimma. Försöker ta blodtryck på den svullna armen.... Tja det var väl ok. Eftersom jag sitter och tänker på myndigheterna som under hela våren och sommaren satt och slog sig själva på bröstet ock sa att beredskapen är bra och det finns ingen anledning till oro. Nu när korten kommer på borden så visar det sig att gamla inte fick den sjukvård de behövde. Och det var tio tusentals. Det är tur att det snart är val igen. Annars så får vi ta ett skilsmässolån och be skiten dra åt helvete.

Av Jammar. - 27 september 2020 19:22

Spillde honung på golvet i går kväll. Fick skura golvet och tvättat tofflorna i dag. Lessnade på att  höra shapp ljudet när man gick.. Så spill inte honung på golvet.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards