Alla inlägg under september 2020

Av Jammar. - 5 september 2020 12:38

Stoppa förslaget om att polisen ska få avlyssna alla (även oskyldiga) I så fall ska alla kunna avlyssna alla. Fri avlyssning för alla.Man ska även kunna avlyssna myndigheter.  Det finns exempel på poliser som har avlyssnat grannar, fruar och släktingar osv.. I dag är det olagligt så de åker dit de jävlarna. Med det nya förslaget så blir det fritt fram, lagligt.

Av Jammar. - 5 september 2020 11:44

USA stoppar utbildning mot rasism. Eftersom det kan ses som antiamerikansk propaganda.  Och hotar den amerikanska livsstilen säger Trumpen. Man bara sitter och skakar på huvudet. 


Av Jammar. - 5 september 2020 11:13

Ja suck. Förnekarna river ner skyltar om "håll avstånd" och vandaliserar. Och det är inga snorungar utan det är äldre som inte vill att det ska finnas någon smitta. Så de tror att om man saboterar så finns det ingen smitta. Skyltarna har suttit på stolpe på torget.

 


Av Jammar. - 5 september 2020 08:26

13 grader och mulet. Är trött i dag..

Av Jammar. - 4 september 2020 17:14

Smittan ökar och folk dör i pesten. Och Anders är inte orolig. Ja det kan man ju förstå från en som är ansvarig för tusentals liv, han inte är orolig om nån fler trillar av pin. Jösses för våra myndigheter. Undrar om han vet vad ordet nolltolerans är?

Av Jammar. - 4 september 2020 13:48

Polis drev bordell med sin fru i Stockholm, ja vad ska man säga? Vem kan man lita på? Och mer slit väntar vårdpersonal nu sedan krislägets avtal som gällt sjukvårdpersonal. Så kapitalistiska vårdbolag som kräver att kommunala äldreboenden stängs. Detta går att läsa och mer därtill i veckans nr av proletären.

Av Jammar. - 4 september 2020 06:54

15 grader och mulet. Vakna i natt och svettades det var så varmt det var 16 grader kl 01 00. Nu vill man ha höst och svalare väder. Annars så är det lugnt här på mittens västfront. Ja fick höra i går kväll att pestsmittan sprider sig i länet.


Av Jammar. - 3 september 2020 19:16

Ska vi ha det så här? Är det dax att olämplighets förklara de som tror på något som inte finns som de religiösa. Kan vi ha de som äter bananer på tvären som undervisar i sexualkunskap på skolor? Ska de ha med barn att göra i huvud taget och undervisning?



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards