Alla inlägg under september 2020

Av Jammar. - 3 september 2020 12:48

Lagat revben till lunch . Massor med honung och grädde till såsen och mosad potatis med gaffel. Spenat med persilja. Så en öl.

 

Sol

Av Jammar. - 3 september 2020 06:23

Nio grader och sol. Såg månen men nu har den gått ner.

Av Jammar. - 2 september 2020 20:02

USA tar nya steg in i diktaturens mörker. Nu hotar man åklagare som utreder krigsbrott i Afghanistan. Om man vore oskyldig så.. Det är väl Trumpen och hans familj som ligger bakom.


Av Jammar. - 2 september 2020 17:54

Gör ditt eget natur vin. Skaffa en bytta på 25 liter och en socker mätare. Skaffa bär mosa och koka så det inte blir en oren jäsning häll i vatten. Så skaffa jäst vin jäst är ett måste. Så socker vatten. Låt jäsa tills sockerhalten är lämplig. Sila bort bär rester så låt stå tills jul. Det viktigaste är renligheten snipp snapp så.. Finns böcker som är mer ingående eller sök på nätet.




Av Jammar. - 2 september 2020 06:53

Sex grader och klar och blått friskt ute. Solen får en speciell ljus sken så här på för hösten. Få se om latmasken tycker jag ska gå ut och fotografera i dag. ?

Av Jammar. - 1 september 2020 07:20

Två grader och dimma. Finns mycket att skriva om i dag. Men det som upprör mig mest är att Arbetsmiljöverket får utreda sig själva som i fallet med sjuksköterskan som jobbade med svårt sjuka i covid och dog själv smittad av covid. Polisen ska utreda sådana här fall.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards