Alla inlägg under november 2020

Av Jammar. - 8 november 2020 12:41

Vilken underbar dag, har blivit av med en bil i dag. Så hockey nu på eftermiddagen. En öl lite god mat. Så förakt för kristna stollar och förnekare..


Av Jammar. - 8 november 2020 05:57

Tre grader varmt och svart ute.  Annars inte nått nytt här i landets mitt utom att smittan ökar.

Av Jammar. - 7 november 2020 15:06

Sve- Rus 1-2 efter förlängning och straffar. Ja det var inte så bra att få stryk av gossar i tv puck ålder. Ålder och rutin borde ha gett en klar seger till Sve..



Av Jammar. - 7 november 2020 08:55

Nio grader varmt ute och simpson himmel. Smittar ökar lavinartat så det blir inga affärer i dag.

Av Jammar. - 6 november 2020 11:33

Skulle skriva för en halvtimme sedan mitt blogginlägg men fastnade i funderingar. Så.. Var och handlade lite i dag och frågade om skydd inför julen för butikspersonal. Såg skräck i ögonen på  butiksbiträdet när jag pratade om julen och trängseln. Nu leder Krokom ligan över smittade här i Jämtland. Folk är rädda och känner skräck inför julen och handeln.. Och Myndigheter petar navelludd..

Av Jammar. - 6 november 2020 08:01

11 grader varmt ute och mulet. Snackat lite med hej googel i morse angående koktiden på ägg.. Skulle hon ha sagt ja det är beklagligt så skulle hon ha åkt ut genom balkongen..

Av Jammar. - 5 november 2020 18:52

Nya siffror hur läget är med smittan här Jämtland just nu..  

Av Jammar. - 5 november 2020 17:26

Tältet som man har för provtagning blåser snart sönder. Ja fick information om att det ska plockas ner, av någon som jobbar på sjukstugan här i Krokom. Så nu är det slut med provtagning. Så var hon mycket olustig angående vaccin som jag frågade om?  Det kommer om några dagar? Så sprang hon omkring i sjukhuskläder på byn..  Ja jösses sjukvården brakar ihop. Så vill de att man ska gå dit. Glöm det man vill ju inte bli sjuk. Och så vill man överleva..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards