Alla inlägg under oktober 2017

Av Jammar - 16 oktober 2017 15:52

Våra generaler ger bort vårat land.. Nato plan kränker vårat luftrum.. Inget görs, har vi så dåligt försvar så vi inte kan skjuta ner Nato planen fast så mycket pengar satsats på luftförsvaret? De flyger visst hur de vill över vårat land.. Är det ingen som kan rikta en raket mot denna främmande makt och blåsa bort dom från vårat land?.. Nu sitter våra generaler och petar navelludd och inte fattar ett skit.. Pengar vill de ha men göra sig förtjänta av sin lön är svårt..ANNONS
Av Jammar - 16 oktober 2017 08:34

De Svenska arbetssäljarna är födda för att leva.. Inte för att slitas ut på dåliga arbetsplatser eller att behöva dö på arbetet.. Nått måste göras och det snarast.. Antalet dödsfall och skador på arbetet skenar.. Bara i år så är de lika med 2015 och 2016.. Bestraffa dåliga arbetsköpare hårt.. 

ANNONS
Av Jammar - 16 oktober 2017 08:18

Pensionsåldern  ska sänkas för de tyngsta jobben som inom vården och grovarbetet.. Så för de som är utslitna.. Och Arbetsköparna ska betala för det.. Så sätter man eld under röven på dom, så de förbättrar arbetsmiljön.. Otroligt många som slits ut på sina arbetsplatser och dör i dag..

Av Jammar - 16 oktober 2017 08:02

Det är som alltid.. En snut i varje knut, som om det skulle va lösningen.. Gör livet svårt för gamla sjuka och arbetslösa.. Sänk bidragen.. Mer övervakning.. Så ska inte kvinnan själv få bestämma om sin kropp och abort.. Ja de tutar på i gammal stil våra kära högerpolitiker..

Sänk pensionsåldern och höj lönerna med 36% för de sämst betalda.. Som de inom hemtjänsten, undersköterskor.. Och förbättra arbetsmiljön, bort med delade turer. Gör straffen hårdare för de arbetsköpare som har dödsfall på arbetsplatsen..

Av Jammar - 16 oktober 2017 07:30

Värdens största ponny visade sig vara en ardennerhäst. Så nu blev det värdens minsta ardennerhäst.. Det blåser i dag.. Vakna kl tidigt med att nått blåste och slog på balkongen. Men det är sydliga vindar så det är varmt 10 grader..

Av Jammar - 15 oktober 2017 06:30

Att bo i ett äkta träsk.. Området är byggt på ett gammalt träsk (våtmark). Det är ganska kul.. När folk ska hälsa på så säger de " Nu åker vi till till anarkisten i träsket " Vissa har inte fattat att det är ett bostadsområde nu.. Fåglarna t.ex de kommer alltid hit och häckar till våren. Det är ett drömområde för fågelskådare.. Många konstiga våtfåglar änder ankor måsar.. ja nämn et så finns de här.. Så rör sig marken vid temperatur skillnader.. Väntar bara på att ett stort slukhål ska öppna sig.. Ska byta nick.. Anarkisten love machine från träsket..


Av Jammar - 14 oktober 2017 18:17

Kolla på vilka färger flaggan har, som hon håller i vänsterhanden..

Av Jammar - 14 oktober 2017 17:49

3-0 säker seger.. Nu kan ÖFK koncentrera allt på Europa spelet.. Heja..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se