Alla inlägg under oktober 2017

Av Jammar. - 5 oktober 2017 12:47

Har diskat i tre timmar.. Men kom på att jag har en massa burkar med småskvättar i med gurka, morötter, blomkål. Så var och köpte syltlökar och babymajs.. Så blev det pickles..

Av Jammar. - 5 oktober 2017 08:39

Stiga upp med en rytmkänsla i kroppen som om man dansar.. Om det är en självbevarelse drift? Vill inte gå in i köket.. Det är sådana otroliga högar med disk.. Sitter och planerar hur jag ska diska, vart jag ska börja? Ja det blir så här när man har syltat, stoppat, kokat, inlagt, konserverat, torkat. Har god lust att ringa nån vitvarubutik och beställa en diskmaskin.. Kom hit och installera en diskmaskin fort som tusan..

Av Jammar. - 5 oktober 2017 07:31

Nobel tjosan kapitalismens lekstuga.. Men det är ju bra att överheten har roligt.. Han var duktig han nobel som hitta på ett roligt spektakel för den styrande överhetsförtryckarna..

Av Jammar. - 4 oktober 2017 09:28

Började lyssna på de för ca 10-15 år sedan.. Var nog en av deras första fans.. Man älskar musiken eller hatar den..


Av Jammar. - 4 oktober 2017 09:09

Tjyv rökande nunnor i trappen ner till tvättstugan.. De slänger fimpar och skränar.. Har varit ner och sagt till flera gånger.. Oftast blir dom rädda, som om de skulle ha sett den lede själv.. Så de springer så kläderna fladdrar.. Ser ganska komiskt ut...

Av Jammar. - 4 oktober 2017 08:44

Folk är för slarviga med sina sopor.. Bostads husen har för dåliga soprum. Villa ägarna slarvar med hur man förvarar soporna..Miljöstationerna är under all kritik, folk tar inte sitt ansvar. Vuxet folk kan inte begripa att man kan inte lägga sopor på backen..


Av Jammar. - 4 oktober 2017 07:56

Ja jägarna har bestämt att en vecka om året få de ha lite kärlek.. Annars så år det fritt fram att skjuta dom..Först lite kärlek, sedan en stek på bordet.. Ja älgarna har det tufft.. Ja jag äter ju inte rött kött..Och vem fan vill äta en nyknullad älg...

Av Jammar. - 3 oktober 2017 18:51

Om vi skippar vintertiden i år och kör en ny sommartid till våren så får vi dubbla sommartider.. Bra va blink..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards