Alla inlägg under oktober 2017

Av Jammar. - 7 oktober 2017 10:40

"Utan humorn har vi bara depressionen kvar"..

Av Jammar. - 7 oktober 2017 09:49

Fotboll i kväll. Måste väl städa och fixa till lie.. Vi blir väl några som ska titta.. Det var några tjejer som också ville komma och titta men jag sa Nej! Varför då? blev följd frågan.. Där för ni är så nyfikna... Nyfikna som kyrkråttor.. Jag har så många hemliga häftiga saker som ni kommer att pillra på.. Sa jag.. De lär nog komma ändå är jag rädd för.. Shitt.. Måste väl tömma ölburk säcken, så man kan fylla en ny..


Av Jammar. - 7 oktober 2017 09:29

Nonkonformisterna ger konformisterna en lektion i hur livet ska vara..  Det är inga problem med att få vara lite freky lite då och då..

Av Jammar. - 7 oktober 2017 08:31

Är det inte dax att avskaffa monarkin nu.. Ett så gammalt system som gör ingen nytta bara kostar pengar.. sd partiet vill inskränka aborträtten. Kvinnor får inte ha friheten att själv bestämma.. så den mest idiotiska motionen som också kommer från sd partiet, fotboja på alla papperslösa... Det gäller ju bara att hitta alla papperslösa då.. Har dom lite att göra i sd partiet, så kan dom leta .. Det är som att sätta fotboja på alla anarkister.. problemet är att ingen vet vart dom finns.. Idioter!!!

Av Jammar. - 6 oktober 2017 15:43

Den legendariska Guthrie Woody hade ett klistermärke på sin gitarr där det stod "den här maskinen dödar fascister" Han gick bort för 50 år sedan nu.. Det var en udda man i den radikala musikrörelsen.. Kan inte förstå hur den nazistiska och fascistiska rörelsen tror de kan vinna mot en sådan värds rörelse som den antirasistiska rörelsen är..

Av Jammar. - 6 oktober 2017 10:38

Ingen tsunami varning har gått ut.. 6,0 och på 10 km djup..

Av Jammar. - 6 oktober 2017 07:17

Dödsfallen på våra arbetsplatser är otroligt högt! Bara  i år så har 34 dött på sina arbeten.. Stress, dålig arbetsmiljö, chefer som har en skruv lös, användandet av underleverantörer som är oseriösa.. När ska en arbetares liv värderas jämlikt?


Av Jammar. - 5 oktober 2017 18:54

Ja passar på och laddar hårklipparen.. I morgon blir det rakning.. Sista för i år.. När man måste använda kam så är det dax.. Vet att det blir ett jäkla liv på the ladys.. Du som har så fina lockar säger dom.. Tänker mer på det praktiska.. slipper kamma mig..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards