Alla inlägg under januari 2018

Av Jammar - 24 januari 2018 08:15

Vad menar hon med det? Fick ett sms.. Hannibal växer..  

ANNONS
Av Jammar - 24 januari 2018 08:00

Har en massa egenheter har jag förstått i smak och sånt.. Jag är inte helt och hållet inte som andra.. Nu kommer det en ny, jag gillar inte semlor.. Tycker de är torra och totalt smaklösa som att pussa sin egen syster.. Jag uppfattas nog som knepig av andra.. Var faktiskt med om att bli ihop parad med en kvinna.. Ja vi firade en påsk uppe på fjället, låg i tält.. Och fick höra senare att hon också ansågs som knepig så de tyckte att vi passade ihop.. Ja det sa faktiskt klick och vi blev ihop och hade det kul och bra i flera år tills allt rann ut i sanden..

ANNONS
Av Jammar - 24 januari 2018 06:44

Det är bara - tre grader ute.. Från -24 till -3 på bara ett dygn? Det lär väl bli en jäkla storm..Så han tomten i USA trump.. Kapitalismens avart.. Han har viss tagit bort 70 miljölagar eftersom han anser att de hotar tillväxten? En som tänker bara dit näsan når.. Det måste vara otroligt trist för USA att ha en så bortskruvad tomte som president.

Av Jammar - 23 januari 2018 07:58

Ja i dag är det -24 grader.. I går var det -12 grader.. Fan facking skit kallt och jag som har fått vinter astma.. I dag kan jag inte gå ut... Får sitta inne hela jäkla dan.. Får väl hitta på nått satyg? Men måste på affären ha bitsocker och en smörbytta.. Var till kirurgen i går, så nu är det bara att vänta på kallelse för operation.. Det är en stor operation så det gick inte att lokalbedöva.. Det är inge kul att bli sövd när man vet att ca 6,5% inte vaknar nått mer.. Ja ja..


Av Jammar - 22 januari 2018 07:28

Ja tempen är såklart -12 grader.. Och mycket snö på snön.. Och de rika jävlarna blir allt rikare.. Ja det är nog dax för en revolution snart.. Under 2017 gick all förmögenhetstillväxt 82% till de rikaste. Och de fattigaste förmögenheter ökade inte alls..

Av Jammar - 21 januari 2018 16:43

Soppan blev nån typ av piggilinus energi soppa.. Synd att jag inte skriver ner vad jag har i? Soppan skulle kunna göra mig till miljonär. Jag har jazzat runt som tusan i dag.. Snart är allt ner buret till förrådet. Ska höra mig för om bärhjälp bara...  Har bara lite småfix kvar..He he..


Av Jammar - 21 januari 2018 12:18

Det var ett tag sedan man hade en nyttig söndag.. Sprang på affären och köpte lite grönsaker som man kan koka soppa på..Det är lätt att göra soppa.. Det är bara att blanda..Och nyttigt!

Av Jammar - 21 januari 2018 09:02

Ja som alla andra dagar så är det -12 grader.. Lite gråare i luften? Sitter och försöker drömma mig bort till nått öken land. Där man fick sitta på en kamel och rida bort bland sanddynor.. Leta efter nån vacker prinsessa som man kan rädda från nöd..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se